Valikko Sulje

Showing 1–16 of 34 results

 • 48.90 

  Xiaomi Mi Band 4 – helppoa luettavuutta ja markkinoiden pisin akunkesto tutussa pienessä paketissa

  Neljännen sukupolven Xiaomi Mi Band 4-aktiivisuusranneke takaa sen, että saat treenivinkit suoraan ranteeseesi, seuraat edistymistäsi nyt 24/7 ja apunasi on markkinoiden suurin säädettävä AMOLED-kosketusnäytöltä ja jo käsitteeksi muodstunut Xiaomin-laitteille tuttu pitkä akunkesto – edelleen erittäin pienessä paketissa. Uusien ominaisuuksiensa ansiosta Xiaomi Mi Band 4 on nyt entistä kokonaisvaltaisempi treenikumppani, ja 5ATM vedenkestävyyden ansiosta se tukee nyt myös uimaharjoitteluasi. Edistymistäsi seuraat sekä näytöltä, että My FIT-sovelluksen välityksellä. Illan tullen voit säätää kellon älä häiritse tilaan ja yön aikana kello seuraa untasi, herättäen sinut taas uuteen treenipäivään. Ja jos treeni unohtuu, muistuttaa kello sinun kun on aika jälleen liikkua.
  Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suuri ja värikäs AMOLED-kosketusnäyttö
  • Askelmittari, kalorien kulutus, kuljettu matka, 24/7 sykemittaus ja sykealuevahti
  • 3-akselinen kiihtyvyysmittari ja gyroskooppi
  • 6 esiasetettua harjoitusohjelmaa sis. juoksu ulkona ja juoksumatolla, uinti, pyöräily, kävely. Tukee uimaharjoittelua, tunnistaa viisi eri uimatyyliä ja tallentaa 12 eri tietuetta sisältäen mm. uintitahdin. Rannekkeen vesitiiveys on 5 ATM
  • Älykkäät ilmoitukset ja hälytykset puhelimestasi, ja älä häiritse-toiminto
  • 20 päivän akunkesto*
  • Musiikinkuuntelu ja hallinta
 • 190.00 

  WOOX Smart Home- tutustumispaketti.

  Tällä kattavalla paketilla on helppo aloittaa kodin muuntaminen entistäkin älykkäämmäksi. Kahvinkeittimen ajastaminen aamuherätyksen yhteyteen, valojen syttyminen ja sammuminen tiettyyn aikaan, sekä lemmikkikoiran tai kissan valvonta etänä – tässä vain muutama esimerkki mihin kaikkeen paketin tuotteet pystyvät. Lataat vain WOOX -sovelluksen puhelimeesi ja käyttö voi alkaa!

 • 39.90 

  WOOX WiFi älyseinäpistorasia tuo kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataviin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskittimen tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  Etäkäyttö: Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina. Näin annat vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto: Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voi nauttia aamukahvisi heti kun heräät.

  Automaattinen virrankatkaisu: Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi APP:in kautta.

  MUITA OMINAISUUKSIA:

  • Ohjaus Tuya smart WOOX sovelluksella
  • Mahdollisuus ääniohjaukseen
  • Yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Home kanssa
 • 48.90 

  WOOX WiFi älyjatkojohto, jossa on kolme pistorasiaa ja kaksi USB -liitäntää, tuo kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataviin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskittimen tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  Etäkäyttö: Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina antamaan vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto: Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voi nauttia aamukahvia kun heräät.

  Automaattinen virrankatkaisu: Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi APP:in kautta.

  OMINAISUUDET

  • Tyylikäs muotoilu
  • Tuya smart WOOX app
  • Toimii Amazon Alexan ja Googlen Home kanssa
 • 49.00 

  Ääniohjaus: Toimii Amazon Alexan (Echo ja Echo Dot) ja Google Voice Control Assistantin kanssa (Alexa-laite ja Google Home -laite myydään erikseen).

  Ei tarvitse erillistä hubia – toimii minkä tahansa 2,4 GHz: n Wi-Fi-reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäkäyttö: Voit hallita kodin laitteita mistä tahansa tabletin tai älypuhelimen avulla käyttämällä ilmaista Woox Home -sovellusta.

  Ajastukset: Laitteita voidaan ohjata koskettamalla tai ryhmittämällä käynnistymään asetetusta ajasta.

  Away Mode (Äänitila): Voit hallita älypuhelimen sovelluksella infrapuna- ja radiolaitteita (mm. digiboksia, TV:tä, ilmalämpöpumppua, verhoja, valoja)

 • 29.80 
  WOOX-R4966 on langaton ovi-/ikkunasensori, joka liitetään WOOX -älykotijärjestelmään. Älykäs WOOX-R4966 ovi- tai ikkunasensori havaitsee ja ilmoittaa, jos ikkuna tai ovi avataan.
  Sensori tarjoaa turvaa ja helppoutta elämääsi. Saat tiedon oven tai ikkunan aukeamisesta tai sulkeutumisesta puhelimeesi – olit sitten missä tahansa. Voit myös luoda komentoketjuja, esimerkiksi:  ovi aukeaa > eteisen valot syttyvät.

  TULIKO JOKU TAKAOVESTA?

  Pysyt aina selvillä kotisi, myymäläsi tai varastosi turvallisuudesta, sillä saat reaaliaikaisen ilmoituksen älypuhelimeesi välittömästi, kun ovia tai ikkunoita avataan. Sensori ilmoittaa WiFi:n kautta puhelimen WOOX Home sovellukseen oven tai ikkunan auetessa tai mennessä kiinni.

  ILMOITUS PUHELIMEESI KUN LAPSESI TULEE KOTIIN KOULUSTA

  Kiinnittämällä WOOX-R4966 sensorin ulko-oveen, saat puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsesi tulee koulusta kotiin.
  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  TEE KODISTASI TURVALLISEMPI

  Voit käyttää R4966-anturia automaatiolaitteena yhdessä muiden WOOX-laitteiden kanssa.

 • 14.90 

  Woox R4967 on Wifi ohjattava älykäs virtakytkin/rele, jonka avulla käyttäjä voi kytkeä päälle ja pois kaikkia siihen liitettyjä laitteita.

  Yhteensopivuus – toimii Amazon Alexan, Google Assistantin ja Google Homen kanssa.

  PÄÄLLE/POIS- Kytke sähkölaitteet päälle / pois mistä tahansa.

  Ilmainen iOS- ja Android-sovellus Woox Home.

  Synkronointitila – näe reaaliaikaisesti laitteen tila sovelluksessa.
  Ajastin – Aseta aikataulut / ajastimet, jotka kytkeytyvät päälle / pois tiettynä ajankohtana.
  Jaa hallinta – hallitse älypuhelimella yhdessä perheesi kanssa.
  Scene – Kytke useita laitteita päälle/pois yhdellä kosketuksella.

  Laaja soveltuvuus – esim. valojen ohjaus, autonlämmitys, maatalous, lemmikkieläinten ruokinta, palvelintilojen valvonta jne.

 • 24.90 

  WOOX R5085-DIAMOND älylamppu on valmistettu korkealaatuisen saksalaisen standardin mukaisesti (GS-sertifioitu) ja sen tuotantoon on käytetty vain parhaimpia komponentteja.

  WOOXin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen aina parasta hinta-laatusuhdetta. R5085-DIAMOND LED-lamppu on todiste siitä, että laadun, muotoilun ja kirkkauden ei tarvitse maksaa omaisuuksia.

  Älykäs tai manuaalinen ohjaus:

  Energiaa säästävää LED-lamppua voidaan ohjata ja himmentää WOOX Home -sovelluksella. Voit myös ohjata lamppua muilla WOOX-laitteilla tai toiminnoilla, kuten esim. ovikytkimellä tai liiketunnistimella. Lampun valonsäde kattaa 110 astetta.

  Voidaan käyttää yksittäin tai osana älykotijärjestelmää:

  Käytä LED-lamppua erillisenä laitteena, tai ohjaa sitä yhdessä muiden laitteidesi kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi WOOX Home -sovelluksen avulla. Voit myös liittää lampun helposti Google Assistantiin tai Amazon Alexaan, ja hoitaa ohjauksen äänelläsi.

  Ominaisuudet:

   

   

   

  • GS-sertifioitu (German Standard) LED-lamppu. Paras mahdollinen laatu, kirkkaus, voimakkuus ja upea muotoilu.
  • Miljoonia eri värivaihtoehtoja (RGB-tekniikka).
  • Käyttöikä 50 000 tuntia: vastaa 5,7 vuotta, jos valo on käytössä 24 h päivässä, 7,6 vuotta, jos valot palavat 18 tuntia päivässä ja kokonaiset 11,4 vuotta, jos valot palavat 12 tuntia päivässä.
  • Voit luoda ryhmiä ja erilaisia ajastustoimintoja yhdessä muiden WOOX-laitteiden kanssa.
  • Helppo asennus ja hallinta, et tarvitse erillistä Hubia tai ohjainyksikköä.
  • Ääniohjaus Google Assistantin tai Amazon Alexan avulla.
 • 57.90 

  WOOX LED-nauhalla saat kotisi piristykseksi joustavaa ja älykästä valaistusta. LED-nauhaa ohjataan puhelimen tai tabletin ilmaisella WOOX Home- sovelluksella, josta voit valita valaistukselle värisävyn laajasta valikoimasta RGB-värejä ja valkoisia, lämpimiä valkoisia sävyjä. Voit mukauttaa LED-nauhan valaistuksen oman maun mukaan ja mihin tahansa tilanteeseen sopivaksi. WOOX Home- sovelluksen ja LED-nauhan välinen yhteys toimii WiFi-verkon kautta, joten et tarvitse erillistä ohjainyksikköä.

  Sään ja UV:n kestävä; IP65-sertifioitu

  WOOX-R5093 LED-nauha on IP65-sertifioitu, joten sitä voi käyttää myös ulkona, sateessa ja auringonpaisteessa. (Huomiothan, että laite vaatii ulkona toimiakseen 2.4 GHz WiFi-verkon.)

  Helppo asentaa

  WOOX-R5093 älykäs LED-nauha vaatii toimiakseen vain 2.4 GHz:n WiFi-reitittimen, joten yhteyden muodostaminen ilmaiseen WOOX Home -sovellukseen (iOS tai Android) on erittäin helppoa. LED-nauhaa voidaan käyttää mistä tahansa, olitpa sitten kotona sohvalla, töissä tai lomailemassa toisella puolella maailmaa. Voit asentaa LED-nauhan haluamaasi paikkaan ja se on helppo kytkeä mukana tulevalla virtalähteellä.

  Ääniohjaus

  LED-nauha on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten sitä voidaan ohjata myös ääniohjauksella.

  Oma valaistus joka tilanteeseen

  WOOX-R5093 LED-nauhasta saat yli 16 miljoonaa eriväristä valoa. Voit mukauttaa valaistuksen aina tilanteeseen sopivaksi; opiskeluun, ruoanlaittoon, lukemiseen tai ruokailuun. Myös valon himmentäminen tapahtuu sovelluksen kautta.

  Säästä energiaa

  Säästä energiaa asettamalla ajastuksia. Näin voit varmistaa, ettei LED-nauha ole päällä turhaan. Luo esimerkiksi ajastus, joka sammuttaa valon, kun menet töihin ja sytyttää valon palattuasi kotiin. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

   

  Pakkaus sisältää:

  1. 5 metrin LED-valonauhan

  2. Virtalähteen

  3. LED-ohjaimen

  4. Käyttöohjeen

 • 59.00 

  WOOX-R5111, Wi-Fi:llä toimiva älykäs LED- kattovalaisin

  Lämpimästä valkoisen sävystä kylmään. Voit valita juuri sinulle sopivan sävyn ja valon voimakkuuden eri tilanteita varten. Valitse haluamasi kirkkaus, kopioi esim. päivänvalovalaistus ja pystyt keskittymään työhösi myös pimeämpään aikaan tai käytä lämmintä valkoista luomaan kodikasta valoa illan päivällispöytään. R5111 kattovalaisin mahdollistaa sinulle täydelliset valaistusvaihtoehdot jokaiseen päivän hetkeen ja elämäntilanteeseen.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älykäs kattovalaisin toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Himmennettävä LED-kattovalaisin

  WOOX valkoinen, himmennettävä LED-kattovalaisin takaa kodikkaan ja miellyttävän valosävyn niin olohuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Älykästä kattovaloa voidaan ohjata mistä tahansa käyttämällä WOOX Home-sovellusta.

  Luo aikatauluja ja yhdistä muiden WOOX älytuotteiden kanssa

  WOOX Home-sovelluksessa voit aikatauluttaa esim. kattovalon kytkeytymään päälle tai pois päältä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit luoda sovelluksessa myös automaatioita, kuten esim. lampun syttymään auringonlaskun aikaan ja sammumaan vastaavasti auringon noustessa. Näin kotisi näyttää asutulta, vaikka olisit parhaillaan ulkomailla nauttimassa hyvin ansaitusta lomastasi. Älykattovalo on myös yhdistettävissä kaikkien saman verkon WOOX Home-tuotteiden kanssa.

  Helppo yhdistää verkkoon

  R5111-kattovalaisimen liitettävyys sovelluksen avulla on markkinoiden parhaimpia. WiFi-moduuliin asennettu Bluetooth-moduuli varmistaa, että älypuhelimesi WOOX Home-sovellus löytää laitteen nopeammin ja yhteys on vakaa. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Ääniohjaus

  R5111-valaisinta voidaan ohjata Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin avulla.

  Pakkauksen sisältö:

  1. WOOX-R5111 kattovalaisin
  2. Pikaopas

   

 • 69.00 

  WOOX-R5113 liiketunnistimella varustettu älykäs valonheitin on ainutlaatuinen kumppani pihasi turvallisuuteen. Voit asentaa valonheittimen mihin tahansa seinään, autotalliin tai muuhun paikkaan pihalla. Kytke virtajohto pistorasiaan, yhdistä valonheitin WiFi-verkkoon ja ohjaa sen toimintaa älypuhelimella tai tabletilla, ilmaisella WOOX Home-sovelluksella.

  Säädettävä ja himmennettävä valaistus

  Valonheittimen 1600 lumenin valovirta mahdollistaa erittäin kirkkaan valaistuksen. Säätämällä kirkkautta WOOX Home-sovelluksessa, voit luoda ihanteellisen, juuri omien tarpeidesi mukaisen valaistuksen.

  Liiketunnistin

  Kun PIR-liiketunnistin havaitsee liikettä, LED-valonheittimen valo syttyy nopeasti. Jos liikettä ei ole, valo sammuu automaattisesti. Tämän lisäksi LED-valonheittimen voi säätää toimimaan monella eri tavalla; ON/OFF-tilassa, ajastuksella, erilaisilla automaatioilla tai ääniohjauksen avulla.

  Liikuteltava kiinnike

  WOOX-R5113 LED-valonheittimen liikuteltavan kiinnikkeen avulla voit helposti siirtää valon tiettyyn esineeseen/paikkaan. Voit myös kiinnittää LED-valonheittimen helposti seinälle. Kätevän kiinnikkeen ansiosta valonheitin on ihanteellinen näyteikkunoiden, näyttelytilojen, rakennusten ja tonttien valaistukseen, mutta se sopii myös mainiosti yleiseen ulkovalaistukseen.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  WOOX älykäs LED-valonheitin toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ääniohjaus

  R5111 tukee Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin ääniohjausta.

  Helppo yhdistää verkkoon

  Valonheittimen WiFi-moduulin sisältämän Bluetoothin ansiosta älypuhelimesi WOOX Home-sovellus löytää laitteen nopeammin ja yhteys on vakaa. Tämä varmistaa parhaan käyttökokemuksen ja nopeamman yhteyden, kun lisäät valonheittimen WOOX Home-sovellukseen ja WiFi-verkkoon.

  Pakkaus sisältää:

  1. R5113 valonheitin liiketunnistimella
  2. Asennusruuvit
  3. Pikaopas

 • 59.00 

  Luo joulunaikaan upea tunnelma tällä 20 metriä pitkällä, 300 lumenin LED-valosarjalla, jossa on 8 esiasetettua valaistustilaa ja erilaisia kirkkausasetuksia. Voit valita valon sävyn erittäin kirkkaasta valkoisesta aina pehmeään ja romanttisen lämpimään valkoiseen. Valaistusta ohjaat kätevästi ilmaisella WOOX-sovelluksella tai Google Assistantin tai Amazon Alexan ääniohjauksella.

  Sisä- ja ulkokäyttöön

  WOOX-R5151 valosarja on suunniteltu ja valmistettu toimimaan sekä sisätiloissa että ulkona. Ripusta LED-valonauha joulukuuseen tai talon nurkalle luomaan tunnelmaa.

  8 esiasetettua valaistustilaa

  WOOX-R5151 valosarjassa on valittavissa 8 esiasetettua valaistustilaa:

  Combination
  Waves
  Sequential
  Slow Glow
  Chasing
  Flash
  Slow Fade
  Twinkle Flash
  Steady On

  Kirkkausasetukset

  Voit säätää jokaisen esiasetetun 8 valaistustilan kirkkautta. Kirkkaudensäädöllä voit valita erittäin kirkkaan valkoisen tai erittäin pehmeän ja lämpimän valkoisen valaistuksen. Näin saat ihanteellisen valaistuksen esim. joulukuuseen tai sopimaan muuhun kotisi sisustukseen.

  Musiikkitoiminto

  Voit ohjelmoida valosarjan vilkkumaan musiikin tahtiin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox valosarja toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ajastustoiminto

  Käytä energiaa säästävää ja ympäristöystävällistä ajastustoimintoa. LED-valosarjan voi ohjelmoida syttymään ja sammumaan haluttuina aikoina esimerkiksi päivä- tai viikkoajastuksina. Ajastus vähentää energiankulutustasi ja varmistaa, että jouluvalot ovat päällä juuri silloin kun haluat.

  Ääniohjaus

  WOOX jouluvalosarja toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, eli voit hallita valaistusta ääniohjauksella. Nimeä valosarja, ja voit antaa sille helposti äänikomentoja vain käyttämällä sen omaa nimeä. Voit myös luoda ryhmän älylaitteistasi ja ohjata niitä yhdellä komennolla.

 • 34.90 

  Eikö kotonasi ole tarpeeksi pistorasioita? Woox R6073 WiFi kaksiosaisella älypistorasialla saat yhteen seinäpistorasiaan tai jatkojohtoon lisää pistorasiapaikkoja. R6073 voidaan kytkeä yksittäin tai ryhmänä. Voit kytkeä päälle tai pois yhden tai molemmat pistorasian osat. Ympäristöystävällisessä pistorasiassa on myös ylikuormituksen ja ylikuumenemisen esto.

  Ääniohjaus

  Woox älypistorasia toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasia toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäkäyttö

  Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina. Näin annat vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto

  Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voit nauttia aamukahvisi heti herättyäsi.

  Automaattinen virrankatkaisu

  Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi sovelluksella.

 • 57.00 

  WOOX-R6079 kaksiosaisella ja kaksisuuntaisella jatkojohdolla saat älykkään sähköpisteen puutarhaan ja muihin ulkona oleviin kohteisiin. R6079 on varustettu kahdella erikseen ohjattavalla liitännällä, joita voidaan ohjata yhdessä tai erikseen ilmaisen WOOX Home-sovelluksen avulla.

  Monipuoliset asennusmahdollisuudet

  R6079 ulkopistorasia voidaan asentaa kahdella eri tavalla. Voit kiinnittää sen maahan kätevällä maapiikillä tai ruuvata sen jalustalla kiinni esimerkiksi seinään tai puiselle alustalle.

  Liitäntä verkkoon 140cm pituisella johdolla, jonka voit liittää mihin tahansa seinäpistorasiaan tai jatkojohtoon.

  Pistorasioiden kannet on varustettu jousilla, jotka varmistavat että kannet pysyvät tiiviisti kiinni ja suojaavat pistorasioita kosteudelta.

  Kauko- ja ääniohjaus

  WOOX-R6079 ulkopistorasiassa on kaksi liitäntää, joita voidaan ohjata erikseen tai yhdessä, mikä antaa laitteiden sähköistykselle joustavuutta. Pistorasioita voidaan ohjata WOOX Home-sovelluksella etänä tai yksinkertaisilla äänikomennoilla, kuten esim. ”Hei Google, sammuta puutarhan pistorasia.” R6079 tukee Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin ääniohjausta.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasiat toimivat kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Pakkaus sisältää:

  1. R6079 kaksiosainen/-suuntainen älypistorasia liitosjohdolla
  2. Kiinnitysosat, maapiikki & jalusta + ruuvit
  3. Pikaopas

 • 24.90 

  Töissä, lomalla, missä tahansa oletkin – hallitse kodinkoneitasi etänä, Woox älypistorasioiden avulla. Kytke puhelimella virta vedenkeittimeen, sytytä olohuoneen valot tai käynnistä ilmanpuhdistin. Kaikki vain muutamalla napautuksella Woox home- sovelluksella.

  Ääniohjaus

  Woox älypistorasia toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella. Määritä jokaiselle pistorasialle nimi ja käytä niitä äänikomennoissa. Voit myös luoda ryhmän kaikille älylaitteillesi ja hallita niitä kaikkia yhdellä komennolla.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasia toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ajastustoiminto

  Käytä energiaa säästävää ja ympäristöystävällistä ajastustoimintoa, joka tekee kodinkoneiden käytöstä helpompaa. Woox pistorasia voi jopa pidentää kodinkoneiden käyttöikää tekemällä niistä älykkäitä.

  Etäkäyttö

  Sinun ei tarvitse enää huolehtia, sammutitko valot tai jäikö kahvinkeitin päälle. Voit tarkistaa laitteiden tilan Woox home- sovelluksesta millon ja missä tahansa.

 • 139.00 

  Tehokas 96cm korkea, WiFi-verkossa toimiva Woox R6084-tornituuletin. Wooxin tuulettimella saat aina täydellisen tuuletuksen haluamaasi tilaan. Voimakkaasta lempeään ilmavirtaan ja kaikkea siltä väliltä. Horisontaalisen oskillaatiotoiminnon ansiosta tuuletin tuo miellyttävän viileyden kaikkialle huoneeseen.

  4 tapaa ohjata

  R6084-tornituuletinta voi ohjata neljällä eri tavalla.

  WOOX Home-sovelluksella voit käyttää tuuletinta omassa WiFi-verkossasi ja ohjata sitä mistä tahansa. Voit pitää huoneen viileänä, vaikka et itse olisi paikalla.
  Ääniohjauksella, kun R6084-tuuletin on yhdistetty WOOX Home-sovellukseen. Saat sen helposti yhdistettyä Google Homen tai Amazon Alexan ääniohjausjärjestelmään, jolloin voit muuttaa asetuksia omalla äänelläsi.
  Kaukosäätimellä. Pakkaukseen sisältyy myös kaukosäädin, jolla voit ohjata tuuletinta perinteisesti, kun Woox Home-sovellusta tai ääniohjauslaitetta ei ole saatavilla.
  Painikkeilla. Tuulettimen päältä löytyy ohjauspainikkeet, joilla pystyt säätämään kaikkia tuulettimen omainuuksia; nopeutta, tilaa ja ajastusta.

  Oskillaatiotoiminto

  WOOX R6084-tornituulettimessa on 70 asteen horisontaalinen oskillaatiotoiminto, joka mahdollistaa ilmavirran laajemman leviämisen huoneeseen. Toiminto on erittäin hyödyllinen kuumina päivinä, kun haluat jäähdyttää koko olohuoneesi tai kun toimistossa työskentelee useampi työntekijä samassa tilassa.

  3 tuuletusnopeutta

  R6084-tornituulettimessa on kolme nopeustasoa; matala, keskitaso ja korkea. Voit muuttaa niitä kaikilla edellämainituilla ohjaustavoilla. Voit asettaa laitteeseen myös haluamasi lämpötilan, johon asti tuuletus toimii.

  3 ohjelmoitavaa tilaa

  WOOX tornituulettimeen voi asettaa kolme erilaista jäähdytysohjelmaa;
  Normal-tila on tasainen tuuletusohjelma, jolla saat huoneen nopeimmin jäähdytettyä.
  Natural-tilassa tuuletin jäähdyttää ympäristöä luonnollisimmalla tavalla. Energiaa säästävästi, mutta silti tehokkaasti.
  Sleep- ja Child-tilat ovat hitaita tuuletusohjelmia, jolloin laitteen melutaso on alimmalla tasolla ja jäähdytys on vain lempeä tuulenvire.

  Pakkaus sisältää:

  1. R6084 tornituuletin ja virtajohto
  2. IR-kaukosäädin
  3. Pikaopas

Tili
Hae
Ostoskori