Nanofixit Liquid Glass -näytönsuoja puhelimille

22.90 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Nanofixit Titanium™ on uusi, ainutlaatuinen, lähes timantinkovan suojan muodostava Liquid Glass nano-pinnoite. Pinnoite vahvistaa puhelimien ja tablettien näytön lisäksi myös kaarevat 3D lasipinnat ja kameroiden linssit. Pinnoite suojaa näytöt arjen aiheuttamilta naarmuilta, kirkastaa lasipinnan, tuhoaa bakteerit, suojaa säteilyltä ja vahvistaa näytöt jopa iskuja kestäviksi.
NanoFixIt Titanium™ näytön suojaus on tieteellisesti testattua. Liquid Glass suojaa päivittäisen käytön naarmuuntumiselta ainutlaatuisen Nano & Titanium koostumuksensa vuoksi. Kovuus ja kestävyys luokitukseltaan 9H+. Timantin vastaava luokitus on 10H, joten kyseessä on uskomattoman vaikuttava tuote. Merkittävää on, että suojapinnoite parantaa käyttökokemusta. Käyttäessäsi esimerkiksi tablettia kynällä, huomaat kuinka hyvin kynä liukuu näytön pinnalla ja vastaa haluttuihin komentoihin.
Tuote toimii loistavasti kaikissa uusimmissakin kaarevissa ”3D näytöissä” merkistä riippumatta ja se on 100% kuplaton ja irtoamaton. Näyttö on helppo pitää puhtaana, koska se hylkii sormenjälkiä, likaa ja tappaa bakteerit lähes 100%:sti. Teknologia vähentää päähän kohdistuvaa säteilyä 80%-90% puhelinmallista riippuen. Tämä ominaisuus varmasti ilahduttaa monia säteilyn vaikutuksia miettiviä.
Erittäin naarmunkestävä 9H+
Vähentää puhelimen lähettämää säteilyä ~90%
Tuhoaa aktiivisesti bakteereista 99.8%
Vettähylkivä
100% ilmakuplaton näytön suojaus
Näkymätön näytön suoja
Parantaa näytön värejä ja selkeyttä
Parantaa kameran linssin pintaa ja näin kuvien laatua
Helpottaa sormenjälkien poistamista
Hajuton ja luonnonmukainen
Nopea- ja helppokäyttöinen
Soveltuu kaikille lasipinnoille
Käsittely kestää kaksi vuotta (suositellaan vuoden välein)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Tili
Hae
Ostoskori