Langaton Lavalier-mikrofoni

39.95 

Kuvaus
Nauhoita studiolaatuista ääntä tällä hämmästyttävällä mikrofonilla. Sano hyvästit huonolle äänityslaadulle. Pieni ja kannettava, sekä Android että iOS ovat käytettävissä, eikä yhteys katkea 20 metrin päähän. Tukee matkapuhelimia, tabletteja, kameroita, kannettavia tietokoneita.

Tekniset tiedot

Mikrofoni: Digitaalinen silikonimikrofoni
Herkkyys: -26DB
Akun kapasiteetti: 80 MAH
Taajuusvastealue: 20-20KHZ
Signaali-kohinasuhde: 64DBM
Paketti sisältää:
1 x ladattava langaton mikrofoni
1 x vastaanotin
1 x USB-kaapeli

Tuotetunnus (SKU): 6952344219683 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Langaton lavalier-mikrofoni reaaliaikaisella selkeän äänen automaattisella synkronointitekniikalla – plug and play – tarjoaa ammattimaisen ja erinomaisen matkapuhelimen tallennuskokemuksen.

Plug & play
Innovatiivinen lavalier-mikrofoni sisältää lähettimen ja vastaanottimen, ne muodostavat automaattisesti yhteyden, joten APP:ta ja Bluetoothia ei tarvita. Liitä vain lähetin laitteisiin ja toista se suoraan.

Clear Voice Auto-Sync
Käyttää reaaliaikaista automaattista synkronointitekniikkaa, joka vähentää erittäin paljon videon jälkieditointia. Tukee monikanavaista reaaliaikaista miksausta, se voi synkronoida puhelimen ja ihmisäänen taustamusiikin reaaliajassa.

Ylivoimainen suoritus
Se tarjoaa ammattimaisen koko kaistan äänen 44,1-48 kHz stereo-CD-laadun, yli 6 kertaa tavallisten monomikrofonien taajuuden. Sisäänrakennettu monisuuntainen kondensaattorimikrofoni tallentaa äänen joka suuntaan.

Melun vähentäminen
Varustettu ammattitason melunvaimennussiruilla ja tuulensuojalla, nauti älykkäästä melunvaimennusteknologiasta, tehokkaasta alkuperäisen äänen tunnistamisesta ja selkeästä tallennuksesta meluisassa ympäristössä.

Kannettava ja kestävä
Langaton lavalier-mikrofoni voi tarjota yli 10 tuntia jatkuvaa käyttöä täyteen ladattuna. Pienen kompaktin koon ansiosta se on helppo kiinnittää paitaan, solmioon tai taskuun, mikä on täydellinen ulkona kuvaamiseen.

Täydellinen videon tallentamiseen
Lisää videotallennuksen vapautta, vakaa signaali ja nopea vaste. Se on edelleen yhdistetty videotallennus, eikä sitä ole rajoitettu 65 jalan etäisyydelle, mikä voi toimia Youtubessa/Facebook Live Streamissä.

Laaja yhteensopivuus
Yhteensopiva iPhone/iPad ja Android-älypuhelimien kanssa, tabletti Type-C-portilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Tili
Hae
Ostoskori