myPhone Tango

79.00 

2,40 ”näyttö
TFT
240 x 320 px
167 ppi
Paino ja
mitat
108,72 g
105,4 x 52,7 x 19,5 mm
käyttöjärjestelmä
MediaTek-prosessori
MT6276A
Muisti RAM-muisti 0,064 Gt
Sisäinen muisti 0,128 Gt
Suurin 32 Gt SD-muistikortti
900 mAh: n akku Li-Ion-
Takana 2.0 Mpx-kamera
900/2100 MHz verkko
850/900/1800/1900 MHz
DualSIM SIM-kortit
sisältö setti
laturi, USB-kaapeli, akkusaatavissa väreinä musta ja hopea
Takuu 24 kk

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

myPhone Tango on ainutlaatuinen klassikko, jossa on taittuva läppä ja kaksi suurta näyttöä. Malli on  varustettu 2,0 Mpx kameralla, dual SIM ja pääsy 3G-verkkoon.
myPhone Tango on varustettu kahdella itsenäisellä näytöllä avuksesi. Suurin 2,4 ”värinäyttö tarjoaa selkeän kuvan. Toinen 1.77 ” tarjoaa tärkeimmät tiedot vastaamatta jääneistä puheluista, tekstiviesteistä tai ajasta ilman läpän avautumista.
Sisäänrakennettu 2,0 Mpx-kamera mahdollistaa valokuvien ottamisen ja tallentamisen puhelimeesi. Nyt voit kaapata kaiken mitä haluat.
Puhelin on mukava ja ystävällinen. Siinä on suuret painikkeet, valokuvakehyksen asettaminen – mikä tekee suosikkihenkilöiden numerosta erittäin helppoa ja nautittavaa. Lisäksi siinä on handsfree-tila ja tärinä.
myPhone Tango, jolla on pääsy 3G-verkkoon, voit muodostaa yhteyden Internetiin langattomasti. Nyt voit nauttia suosikki online- ja sähköpostitoiminnoista ja toistaa videoita sekä lähettää ja vastaanottaa multimediaviestejä.
Pitkä akun käyttö yhdellä latausjaksolla varmistetaan litiumioniakulla, jonka kapasiteetti on 900 mAh. Akku on irrotettava, joten voit vaihtaa sen tarvittaessa.
Bluetooth – myPhone Tango voidaan yhdistää muiden laitteiden kanssa tietojen siirtoon äärimmäisen helposti: valokuvia, musiikkia ja muita tiedostoja.
Toiminto-painike SOS – SOS-toiminnon avulla voit soittaa tai lähettää tekstiviestin ennalta ohjelmoituun numeroon – yhdellä napsautuksella. Pysy turvassa.
Dual SIM – myPhone Tangoin avulla voit käyttää kahta numeroa yhdellä laitteella samanaikaisesti.
microSD – on itsenäinen korttipaikka jopa 32 Gt: n microSD-muistikortille, johon voi tallentaa lisää tietoja.
Muita ominaisuuksia – kuten FM-radio, mp3-soitin, herätyskello ja kalenteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart

Tili
Hae
Ostoskori