Valikko Sulje

Showing all 4 results

 • 145.00 

  TURVALLINEN OLO KOTONA KAIKEN AIKAA
  Bluetooth-käyttöinen älylukko kotiin, kesämökille, pienempiin hotelleihin tai AirB’N’B-asuntoihin, SOHO (pieni toimisto, kotitoimisto).
  Smart-lukko voidaan avata PIN-koodilla, älykkäillä avainkortilla tai mobiilisovelluksen tuottamalla koodilla.
  Voit luoda koodit mobiilisovelluksella, jonka voimassaoloaika on rajoitettu, ja voit jakaa koodit helposti jonkun muun kanssa.

   

 • 44.90 

  Turvallinen ja luotettava sormenjäljen lukitus
  Sormenjälki on salasanasi – lukitus avataan vain yhdellä kosketuksella!
  Enää ei tarvitse pelätä riippulukon avaimen kadottamista tai salasanan unohtamista, koska voit avata sen sormenjäljelläsi! Vaihda vanha ja perinteinen riippulukkosi tähän älykkääseen avaimettomaan lukkoon, joka aukeaa sormenjäljellä ja parantaa ovien, kaappien, polkupyörien, autotallien ja varastojen ym. turvallisuutta. Tämä älykäs sormenjäljellä avautuva riippulukko tunnistaa jopa 10 eri sormenjälkeä, joista ensimmäinen ja toinen ovat ylläpitäjän. Voit helposti lisätä tai poistaa sormenjälkiä. Älykäs sormenjälkilukko on valmistettu ensiluokkaisen kestävistä materiaaleista: alumiiniseosrungosta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta sangasta.

 • 42.70 

  Turvallinen ja luotettava sormenjäljen lukitus
  Sormenjälki on salasanasi – lukitus avataan vain yhdellä kosketuksella!
  Lukko sormenjälkitunnistimella, tallentaa jopa 10 käyttäjän sormenjäljet. Pääkäyttäjä hallinoi uusien käyttäjien lisäämisen/poistamisen. Sisältää: Sormenjälkilukon, manuaalin ja USB-latauskaapelin. Mitat: 75mm x 45mm x 14mm. Paino: 127g. Micro USB lataus 5V 1A sisääntulo.
   

 • 29.80 
  WOOX-R4966 on langaton ovi-/ikkunasensori, joka liitetään WOOX -älykotijärjestelmään. Älykäs WOOX-R4966 ovi- tai ikkunasensori havaitsee ja ilmoittaa, jos ikkuna tai ovi avataan.
  Sensori tarjoaa turvaa ja helppoutta elämääsi. Saat tiedon oven tai ikkunan aukeamisesta tai sulkeutumisesta puhelimeesi – olit sitten missä tahansa. Voit myös luoda komentoketjuja, esimerkiksi:  ovi aukeaa > eteisen valot syttyvät.

  TULIKO JOKU TAKAOVESTA?

  Pysyt aina selvillä kotisi, myymäläsi tai varastosi turvallisuudesta, sillä saat reaaliaikaisen ilmoituksen älypuhelimeesi välittömästi, kun ovia tai ikkunoita avataan. Sensori ilmoittaa WiFi:n kautta puhelimen WOOX Home sovellukseen oven tai ikkunan auetessa tai mennessä kiinni.

  ILMOITUS PUHELIMEESI KUN LAPSESI TULEE KOTIIN KOULUSTA

  Kiinnittämällä WOOX-R4966 sensorin ulko-oveen, saat puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsesi tulee koulusta kotiin.
  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  TEE KODISTASI TURVALLISEMPI

  Voit käyttää R4966-anturia automaatiolaitteena yhdessä muiden WOOX-laitteiden kanssa.

Tili
Hae
Ostoskori