Valikko Sulje

Älytuotteet – Smart Home tuotteet

Älytuotteet – Smart Home tuotteet

 • 48.90 

  Xiaomi Mi Band 4 – helppoa luettavuutta ja markkinoiden pisin akunkesto tutussa pienessä paketissa

  Neljännen sukupolven Xiaomi Mi Band 4-aktiivisuusranneke takaa sen, että saat treenivinkit suoraan ranteeseesi, seuraat edistymistäsi nyt 24/7 ja apunasi on markkinoiden suurin säädettävä AMOLED-kosketusnäytöltä ja jo käsitteeksi muodstunut Xiaomin-laitteille tuttu pitkä akunkesto – edelleen erittäin pienessä paketissa. Uusien ominaisuuksiensa ansiosta Xiaomi Mi Band 4 on nyt entistä kokonaisvaltaisempi treenikumppani, ja 5ATM vedenkestävyyden ansiosta se tukee nyt myös uimaharjoitteluasi. Edistymistäsi seuraat sekä näytöltä, että My FIT-sovelluksen välityksellä. Illan tullen voit säätää kellon älä häiritse tilaan ja yön aikana kello seuraa untasi, herättäen sinut taas uuteen treenipäivään. Ja jos treeni unohtuu, muistuttaa kello sinun kun on aika jälleen liikkua. Tärkeimmät ominaisuudet:
  • Suuri ja värikäs AMOLED-kosketusnäyttö
  • Askelmittari, kalorien kulutus, kuljettu matka, 24/7 sykemittaus ja sykealuevahti
  • 3-akselinen kiihtyvyysmittari ja gyroskooppi
  • 6 esiasetettua harjoitusohjelmaa sis. juoksu ulkona ja juoksumatolla, uinti, pyöräily, kävely. Tukee uimaharjoittelua, tunnistaa viisi eri uimatyyliä ja tallentaa 12 eri tietuetta sisältäen mm. uintitahdin. Rannekkeen vesitiiveys on 5 ATM
  • Älykkäät ilmoitukset ja hälytykset puhelimestasi, ja älä häiritse-toiminto
  • 20 päivän akunkesto*
  • Musiikinkuuntelu ja hallinta
 • 190.00 

  WOOX Smart Home- tutustumispaketti.

  Tällä kattavalla paketilla on helppo aloittaa kodin muuntaminen entistäkin älykkäämmäksi. Kahvinkeittimen ajastaminen aamuherätyksen yhteyteen, valojen syttyminen ja sammuminen tiettyyn aikaan, sekä lemmikkikoiran tai kissan valvonta etänä – tässä vain muutama esimerkki mihin kaikkeen paketin tuotteet pystyvät. Lataat vain WOOX -sovelluksen puhelimeesi ja käyttö voi alkaa!

 • 39.90 

  WOOX WiFi älyseinäpistorasia tuo kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataviin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskittimen tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  Etäkäyttö: Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina. Näin annat vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto: Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voi nauttia aamukahvisi heti kun heräät.

  Automaattinen virrankatkaisu: Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi APP:in kautta.

  MUITA OMINAISUUKSIA:

  • Ohjaus Tuya smart WOOX sovelluksella
  • Mahdollisuus ääniohjaukseen
  • Yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Home kanssa
 • 48.90 

  WOOX WiFi älyjatkojohto, jossa on kolme pistorasiaa ja kaksi USB -liitäntää, tuo kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataviin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskittimen tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  Etäkäyttö: Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina antamaan vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto: Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voi nauttia aamukahvia kun heräät.

  Automaattinen virrankatkaisu: Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi APP:in kautta.

  OMINAISUUDET

  • Tyylikäs muotoilu
  • Tuya smart WOOX app
  • Toimii Amazon Alexan ja Googlen Home kanssa
 • 49.00 

  Ääniohjaus: Toimii Amazon Alexan (Echo ja Echo Dot) ja Google Voice Control Assistantin kanssa (Alexa-laite ja Google Home -laite myydään erikseen).

  Ei tarvitse erillistä hubia – toimii minkä tahansa 2,4 GHz: n Wi-Fi-reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäkäyttö: Voit hallita kodin laitteita mistä tahansa tabletin tai älypuhelimen avulla käyttämällä ilmaista Woox Home -sovellusta.

  Ajastukset: Laitteita voidaan ohjata koskettamalla tai ryhmittämällä käynnistymään asetetusta ajasta.

  Away Mode (Äänitila): Voit hallita älypuhelimen sovelluksella infrapuna- ja radiolaitteita (mm. digiboksia, TV:tä, ilmalämpöpumppua, verhoja, valoja)

 • 29.80 
  WOOX-R4966 on langaton ovi-/ikkunasensori, joka liitetään WOOX -älykotijärjestelmään. Älykäs WOOX-R4966 ovi- tai ikkunasensori havaitsee ja ilmoittaa, jos ikkuna tai ovi avataan.
  Sensori tarjoaa turvaa ja helppoutta elämääsi. Saat tiedon oven tai ikkunan aukeamisesta tai sulkeutumisesta puhelimeesi – olit sitten missä tahansa. Voit myös luoda komentoketjuja, esimerkiksi:  ovi aukeaa > eteisen valot syttyvät.

  TULIKO JOKU TAKAOVESTA?

  Pysyt aina selvillä kotisi, myymäläsi tai varastosi turvallisuudesta, sillä saat reaaliaikaisen ilmoituksen älypuhelimeesi välittömästi, kun ovia tai ikkunoita avataan. Sensori ilmoittaa WiFi:n kautta puhelimen WOOX Home sovellukseen oven tai ikkunan auetessa tai mennessä kiinni.

  ILMOITUS PUHELIMEESI KUN LAPSESI TULEE KOTIIN KOULUSTA

  Kiinnittämällä WOOX-R4966 sensorin ulko-oveen, saat puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsesi tulee koulusta kotiin.
  Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullisen tilauspalvelun tarvetta.

  TEE KODISTASI TURVALLISEMPI

  Voit käyttää R4966-anturia automaatiolaitteena yhdessä muiden WOOX-laitteiden kanssa.

 • 14.90 

  Woox R4967 on Wifi ohjattava älykäs virtakytkin/rele, jonka avulla käyttäjä voi kytkeä päälle ja pois kaikkia siihen liitettyjä laitteita.

  Yhteensopivuus – toimii Amazon Alexan, Google Assistantin ja Google Homen kanssa.

  PÄÄLLE/POIS- Kytke sähkölaitteet päälle / pois mistä tahansa.

  Ilmainen iOS- ja Android-sovellus Woox Home.

  Synkronointitila – näe reaaliaikaisesti laitteen tila sovelluksessa.
  Ajastin – Aseta aikataulut / ajastimet, jotka kytkeytyvät päälle / pois tiettynä ajankohtana.
  Jaa hallinta – hallitse älypuhelimella yhdessä perheesi kanssa.
  Scene – Kytke useita laitteita päälle/pois yhdellä kosketuksella.

  Laaja soveltuvuus – esim. valojen ohjaus, autonlämmitys, maatalous, lemmikkieläinten ruokinta, palvelintilojen valvonta jne.

 • 24.90 

  WOOX R5085-DIAMOND älylamppu on valmistettu korkealaatuisen saksalaisen standardin mukaisesti (GS-sertifioitu) ja sen tuotantoon on käytetty vain parhaimpia komponentteja.

  WOOXin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen aina parasta hinta-laatusuhdetta. R5085-DIAMOND LED-lamppu on todiste siitä, että laadun, muotoilun ja kirkkauden ei tarvitse maksaa omaisuuksia.

  Älykäs tai manuaalinen ohjaus:

  Energiaa säästävää LED-lamppua voidaan ohjata ja himmentää WOOX Home -sovelluksella. Voit myös ohjata lamppua muilla WOOX-laitteilla tai toiminnoilla, kuten esim. ovikytkimellä tai liiketunnistimella. Lampun valonsäde kattaa 110 astetta.

  Voidaan käyttää yksittäin tai osana älykotijärjestelmää:

  Käytä LED-lamppua erillisenä laitteena, tai ohjaa sitä yhdessä muiden laitteidesi kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi WOOX Home -sovelluksen avulla. Voit myös liittää lampun helposti Google Assistantiin tai Amazon Alexaan, ja hoitaa ohjauksen äänelläsi.

  Ominaisuudet:

   

   

   

  • GS-sertifioitu (German Standard) LED-lamppu. Paras mahdollinen laatu, kirkkaus, voimakkuus ja upea muotoilu.
  • Miljoonia eri värivaihtoehtoja (RGB-tekniikka).
  • Käyttöikä 50 000 tuntia: vastaa 5,7 vuotta, jos valo on käytössä 24 h päivässä, 7,6 vuotta, jos valot palavat 18 tuntia päivässä ja kokonaiset 11,4 vuotta, jos valot palavat 12 tuntia päivässä.
  • Voit luoda ryhmiä ja erilaisia ajastustoimintoja yhdessä muiden WOOX-laitteiden kanssa.
  • Helppo asennus ja hallinta, et tarvitse erillistä Hubia tai ohjainyksikköä.
  • Ääniohjaus Google Assistantin tai Amazon Alexan avulla.
 • 57.90 

  WOOX LED-nauhalla saat kotisi piristykseksi joustavaa ja älykästä valaistusta. LED-nauhaa ohjataan puhelimen tai tabletin ilmaisella WOOX Home- sovelluksella, josta voit valita valaistukselle värisävyn laajasta valikoimasta RGB-värejä ja valkoisia, lämpimiä valkoisia sävyjä. Voit mukauttaa LED-nauhan valaistuksen oman maun mukaan ja mihin tahansa tilanteeseen sopivaksi. WOOX Home- sovelluksen ja LED-nauhan välinen yhteys toimii WiFi-verkon kautta, joten et tarvitse erillistä ohjainyksikköä.

  Sään ja UV:n kestävä; IP65-sertifioitu

  WOOX-R5093 LED-nauha on IP65-sertifioitu, joten sitä voi käyttää myös ulkona, sateessa ja auringonpaisteessa. (Huomiothan, että laite vaatii ulkona toimiakseen 2.4 GHz WiFi-verkon.)

  Helppo asentaa

  WOOX-R5093 älykäs LED-nauha vaatii toimiakseen vain 2.4 GHz:n WiFi-reitittimen, joten yhteyden muodostaminen ilmaiseen WOOX Home -sovellukseen (iOS tai Android) on erittäin helppoa. LED-nauhaa voidaan käyttää mistä tahansa, olitpa sitten kotona sohvalla, töissä tai lomailemassa toisella puolella maailmaa. Voit asentaa LED-nauhan haluamaasi paikkaan ja se on helppo kytkeä mukana tulevalla virtalähteellä.

  Ääniohjaus

  LED-nauha on yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten sitä voidaan ohjata myös ääniohjauksella.

  Oma valaistus joka tilanteeseen

  WOOX-R5093 LED-nauhasta saat yli 16 miljoonaa eriväristä valoa. Voit mukauttaa valaistuksen aina tilanteeseen sopivaksi; opiskeluun, ruoanlaittoon, lukemiseen tai ruokailuun. Myös valon himmentäminen tapahtuu sovelluksen kautta.

  Säästä energiaa

  Säästä energiaa asettamalla ajastuksia. Näin voit varmistaa, ettei LED-nauha ole päällä turhaan. Luo esimerkiksi ajastus, joka sammuttaa valon, kun menet töihin ja sytyttää valon palattuasi kotiin. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

   

  Pakkaus sisältää:

  1. 5 metrin LED-valonauhan

  2. Virtalähteen

  3. LED-ohjaimen

  4. Käyttöohjeen

 • 59.00 

  WOOX-R5111, Wi-Fi:llä toimiva älykäs LED- kattovalaisin

  Lämpimästä valkoisen sävystä kylmään. Voit valita juuri sinulle sopivan sävyn ja valon voimakkuuden eri tilanteita varten. Valitse haluamasi kirkkaus, kopioi esim. päivänvalovalaistus ja pystyt keskittymään työhösi myös pimeämpään aikaan tai käytä lämmintä valkoista luomaan kodikasta valoa illan päivällispöytään. R5111 kattovalaisin mahdollistaa sinulle täydelliset valaistusvaihtoehdot jokaiseen päivän hetkeen ja elämäntilanteeseen.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älykäs kattovalaisin toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Himmennettävä LED-kattovalaisin

  WOOX valkoinen, himmennettävä LED-kattovalaisin takaa kodikkaan ja miellyttävän valosävyn niin olohuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin. Älykästä kattovaloa voidaan ohjata mistä tahansa käyttämällä WOOX Home-sovellusta.

  Luo aikatauluja ja yhdistä muiden WOOX älytuotteiden kanssa

  WOOX Home-sovelluksessa voit aikatauluttaa esim. kattovalon kytkeytymään päälle tai pois päältä silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Voit luoda sovelluksessa myös automaatioita, kuten esim. lampun syttymään auringonlaskun aikaan ja sammumaan vastaavasti auringon noustessa. Näin kotisi näyttää asutulta, vaikka olisit parhaillaan ulkomailla nauttimassa hyvin ansaitusta lomastasi. Älykattovalo on myös yhdistettävissä kaikkien saman verkon WOOX Home-tuotteiden kanssa.

  Helppo yhdistää verkkoon

  R5111-kattovalaisimen liitettävyys sovelluksen avulla on markkinoiden parhaimpia. WiFi-moduuliin asennettu Bluetooth-moduuli varmistaa, että älypuhelimesi WOOX Home-sovellus löytää laitteen nopeammin ja yhteys on vakaa. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Ääniohjaus

  R5111-valaisinta voidaan ohjata Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin avulla.

  Pakkauksen sisältö:

  1. WOOX-R5111 kattovalaisin
  2. Pikaopas

   

 • 69.00 

  WOOX-R5113 liiketunnistimella varustettu älykäs valonheitin on ainutlaatuinen kumppani pihasi turvallisuuteen. Voit asentaa valonheittimen mihin tahansa seinään, autotalliin tai muuhun paikkaan pihalla. Kytke virtajohto pistorasiaan, yhdistä valonheitin WiFi-verkkoon ja ohjaa sen toimintaa älypuhelimella tai tabletilla, ilmaisella WOOX Home-sovelluksella.

  Säädettävä ja himmennettävä valaistus

  Valonheittimen 1600 lumenin valovirta mahdollistaa erittäin kirkkaan valaistuksen. Säätämällä kirkkautta WOOX Home-sovelluksessa, voit luoda ihanteellisen, juuri omien tarpeidesi mukaisen valaistuksen.

  Liiketunnistin

  Kun PIR-liiketunnistin havaitsee liikettä, LED-valonheittimen valo syttyy nopeasti. Jos liikettä ei ole, valo sammuu automaattisesti. Tämän lisäksi LED-valonheittimen voi säätää toimimaan monella eri tavalla; ON/OFF-tilassa, ajastuksella, erilaisilla automaatioilla tai ääniohjauksen avulla.

  Liikuteltava kiinnike

  WOOX-R5113 LED-valonheittimen liikuteltavan kiinnikkeen avulla voit helposti siirtää valon tiettyyn esineeseen/paikkaan. Voit myös kiinnittää LED-valonheittimen helposti seinälle. Kätevän kiinnikkeen ansiosta valonheitin on ihanteellinen näyteikkunoiden, näyttelytilojen, rakennusten ja tonttien valaistukseen, mutta se sopii myös mainiosti yleiseen ulkovalaistukseen.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  WOOX älykäs LED-valonheitin toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ääniohjaus

  R5111 tukee Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin ääniohjausta.

  Helppo yhdistää verkkoon

  Valonheittimen WiFi-moduulin sisältämän Bluetoothin ansiosta älypuhelimesi WOOX Home-sovellus löytää laitteen nopeammin ja yhteys on vakaa. Tämä varmistaa parhaan käyttökokemuksen ja nopeamman yhteyden, kun lisäät valonheittimen WOOX Home-sovellukseen ja WiFi-verkkoon.

  Pakkaus sisältää:

  1. R5113 valonheitin liiketunnistimella
  2. Asennusruuvit
  3. Pikaopas

 • 59.00 

  Luo joulunaikaan upea tunnelma tällä 20 metriä pitkällä, 300 lumenin LED-valosarjalla, jossa on 8 esiasetettua valaistustilaa ja erilaisia kirkkausasetuksia. Voit valita valon sävyn erittäin kirkkaasta valkoisesta aina pehmeään ja romanttisen lämpimään valkoiseen. Valaistusta ohjaat kätevästi ilmaisella WOOX-sovelluksella tai Google Assistantin tai Amazon Alexan ääniohjauksella.

  Sisä- ja ulkokäyttöön

  WOOX-R5151 valosarja on suunniteltu ja valmistettu toimimaan sekä sisätiloissa että ulkona. Ripusta LED-valonauha joulukuuseen tai talon nurkalle luomaan tunnelmaa.

  8 esiasetettua valaistustilaa

  WOOX-R5151 valosarjassa on valittavissa 8 esiasetettua valaistustilaa:

  Combination
  Waves
  Sequential
  Slow Glow
  Chasing
  Flash
  Slow Fade
  Twinkle Flash
  Steady On

  Kirkkausasetukset

  Voit säätää jokaisen esiasetetun 8 valaistustilan kirkkautta. Kirkkaudensäädöllä voit valita erittäin kirkkaan valkoisen tai erittäin pehmeän ja lämpimän valkoisen valaistuksen. Näin saat ihanteellisen valaistuksen esim. joulukuuseen tai sopimaan muuhun kotisi sisustukseen.

  Musiikkitoiminto

  Voit ohjelmoida valosarjan vilkkumaan musiikin tahtiin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox valosarja toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ajastustoiminto

  Käytä energiaa säästävää ja ympäristöystävällistä ajastustoimintoa. LED-valosarjan voi ohjelmoida syttymään ja sammumaan haluttuina aikoina esimerkiksi päivä- tai viikkoajastuksina. Ajastus vähentää energiankulutustasi ja varmistaa, että jouluvalot ovat päällä juuri silloin kun haluat.

  Ääniohjaus

  WOOX jouluvalosarja toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, eli voit hallita valaistusta ääniohjauksella. Nimeä valosarja, ja voit antaa sille helposti äänikomentoja vain käyttämällä sen omaa nimeä. Voit myös luoda ryhmän älylaitteistasi ja ohjata niitä yhdellä komennolla.

 • 34.90 

  Eikö kotonasi ole tarpeeksi pistorasioita? Woox R6073 WiFi kaksiosaisella älypistorasialla saat yhteen seinäpistorasiaan tai jatkojohtoon lisää pistorasiapaikkoja. R6073 voidaan kytkeä yksittäin tai ryhmänä. Voit kytkeä päälle tai pois yhden tai molemmat pistorasian osat. Ympäristöystävällisessä pistorasiassa on myös ylikuormituksen ja ylikuumenemisen esto.

  Ääniohjaus

  Woox älypistorasia toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasia toimii minkä tahansa 2,4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäkäyttö

  Hallitse toimintoja mistä tahansa tablet-laitteesta tai älypuhelimesta ilmaisella Woox Home hallintasovelluksella. Sovellus löytyy sekä Android että iOS -laitteille. Kytke laitteesi päälle ja pois päältä eri aikoina. Näin annat vaikutelman, että joku on kotona.

  Ajastustoiminto

  Kello 6.30, kahvinkeitin käynnistyy automaattisesti, joten sinä voit nauttia aamukahvisi heti herättyäsi.

  Automaattinen virrankatkaisu

  Jäikö sähkölaitteet kotona päälle? Älä anna asian enää häiritä. Virran katkaisu voidaan ajastaa. Voit myös kytkeä virran päälle tai pois milloin tahansa matkapuhelimesi sovelluksella.

 • 57.00 

  WOOX-R6079 kaksiosaisella ja kaksisuuntaisella jatkojohdolla saat älykkään sähköpisteen puutarhaan ja muihin ulkona oleviin kohteisiin. R6079 on varustettu kahdella erikseen ohjattavalla liitännällä, joita voidaan ohjata yhdessä tai erikseen ilmaisen WOOX Home-sovelluksen avulla.

  Monipuoliset asennusmahdollisuudet

  R6079 ulkopistorasia voidaan asentaa kahdella eri tavalla. Voit kiinnittää sen maahan kätevällä maapiikillä tai ruuvata sen jalustalla kiinni esimerkiksi seinään tai puiselle alustalle.

  Liitäntä verkkoon 140cm pituisella johdolla, jonka voit liittää mihin tahansa seinäpistorasiaan tai jatkojohtoon.

  Pistorasioiden kannet on varustettu jousilla, jotka varmistavat että kannet pysyvät tiiviisti kiinni ja suojaavat pistorasioita kosteudelta.

  Kauko- ja ääniohjaus

  WOOX-R6079 ulkopistorasiassa on kaksi liitäntää, joita voidaan ohjata erikseen tai yhdessä, mikä antaa laitteiden sähköistykselle joustavuutta. Pistorasioita voidaan ohjata WOOX Home-sovelluksella etänä tai yksinkertaisilla äänikomennoilla, kuten esim. ”Hei Google, sammuta puutarhan pistorasia.” R6079 tukee Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin ääniohjausta.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasiat toimivat kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Pakkaus sisältää:

  1. R6079 kaksiosainen/-suuntainen älypistorasia liitosjohdolla
  2. Kiinnitysosat, maapiikki & jalusta + ruuvit
  3. Pikaopas

 • 139.00 

  Tehokas 96cm korkea, WiFi-verkossa toimiva Woox R6084-tornituuletin. Wooxin tuulettimella saat aina täydellisen tuuletuksen haluamaasi tilaan. Voimakkaasta lempeään ilmavirtaan ja kaikkea siltä väliltä. Horisontaalisen oskillaatiotoiminnon ansiosta tuuletin tuo miellyttävän viileyden kaikkialle huoneeseen.

  4 tapaa ohjata

  R6084-tornituuletinta voi ohjata neljällä eri tavalla.

  WOOX Home-sovelluksella voit käyttää tuuletinta omassa WiFi-verkossasi ja ohjata sitä mistä tahansa. Voit pitää huoneen viileänä, vaikka et itse olisi paikalla.
  Ääniohjauksella, kun R6084-tuuletin on yhdistetty WOOX Home-sovellukseen. Saat sen helposti yhdistettyä Google Homen tai Amazon Alexan ääniohjausjärjestelmään, jolloin voit muuttaa asetuksia omalla äänelläsi.
  Kaukosäätimellä. Pakkaukseen sisältyy myös kaukosäädin, jolla voit ohjata tuuletinta perinteisesti, kun Woox Home-sovellusta tai ääniohjauslaitetta ei ole saatavilla.
  Painikkeilla. Tuulettimen päältä löytyy ohjauspainikkeet, joilla pystyt säätämään kaikkia tuulettimen omainuuksia; nopeutta, tilaa ja ajastusta.

  Oskillaatiotoiminto

  WOOX R6084-tornituulettimessa on 70 asteen horisontaalinen oskillaatiotoiminto, joka mahdollistaa ilmavirran laajemman leviämisen huoneeseen. Toiminto on erittäin hyödyllinen kuumina päivinä, kun haluat jäähdyttää koko olohuoneesi tai kun toimistossa työskentelee useampi työntekijä samassa tilassa.

  3 tuuletusnopeutta

  R6084-tornituulettimessa on kolme nopeustasoa; matala, keskitaso ja korkea. Voit muuttaa niitä kaikilla edellämainituilla ohjaustavoilla. Voit asettaa laitteeseen myös haluamasi lämpötilan, johon asti tuuletus toimii.

  3 ohjelmoitavaa tilaa

  WOOX tornituulettimeen voi asettaa kolme erilaista jäähdytysohjelmaa;
  Normal-tila on tasainen tuuletusohjelma, jolla saat huoneen nopeimmin jäähdytettyä.
  Natural-tilassa tuuletin jäähdyttää ympäristöä luonnollisimmalla tavalla. Energiaa säästävästi, mutta silti tehokkaasti.
  Sleep- ja Child-tilat ovat hitaita tuuletusohjelmia, jolloin laitteen melutaso on alimmalla tasolla ja jäähdytys on vain lempeä tuulenvire.

  Pakkaus sisältää:

  1. R6084 tornituuletin ja virtajohto
  2. IR-kaukosäädin
  3. Pikaopas

 • 28.90 

  Töissä, lomalla, missä tahansa oletkin – hallitse kodinkoneitasi etänä, Woox älypistorasioiden avulla. Kytke puhelimella virta vedenkeittimeen, sytytä olohuoneen valot tai käynnistä ilmanpuhdistin. Kaikki vain muutamalla napautuksella Woox home- sovelluksella.

  Energiankulutuksen mittaus

  Nyt jos koskaan on tärkeää käyttää energiaa viisaasti. WOOX-älypistorasiat mahdollistavat älykkäästi pienemmän virrankulutuksen, mutta WOOX-R6113 pistorasialla pääset vielä askeleen pidemmälle, energiankulutuksen valvontaan. WOOX-R6113:lla näet reaaliajassa älypistorasiaan kytketyn laitteen virrankulutuksen. Voit myös seurata laitteen virrankulutushistoriaa historialokista. Näet sekä reaaliaikaisen että virrankulutushistorian WOOX Home- sovelluksella.

  Ääniohjaus

  Woox älypistorasia toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella.  Määritä jokaiselle pistorasialle nimi ja käytä niitä äänikomennoissa. Voit myös luoda ryhmän kaikille älylaitteillesi ja hallita niitä kaikkia yhdellä komennolla.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox älypistorasia toimii minkä tahansa 2.4 GHz:n langattoman reitittimen kanssa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ajastustoiminto

  Käytä energiaa säästävää ja ympäristöystävällistä ajastustoimintoa, joka tekee kodinkoneiden käytöstä helpompaa. Woox pistorasia voi jopa pidentää kodinkoneiden käyttöikää tekemällä niistä älykkäitä.

  Etäkäyttö

  Sinun ei tarvitse enää huolehtia, sammutitko valot tai jäikö kahvinkeitin päälle. Voit tarkistaa laitteiden tilan Woox home- sovelluksesta millon ja missä tahansa.

 • 39.00 

  R7046 on älykäs liiketunnistin, joka havaitsee, jos joku liikkuu kotonasi tai toimistollasi.
  Liiketunnistimen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön. R7046 liiketunnistin on helppo linkittää ohjainyksikköön, jolloin se on myös yhdistettävissä samassa verkossa toimiviin muihin WOOX älylaitteisiin.
  Voit esimerkiksi asettaa sen toimimaan yhdessä WOOX älyvalaistuksen kanssa niin, että yksi tai useampi lamppu syttyy, kun tunnistin havaitsee liikettä. Voit asettaa liiketunnistuksen päälle Woox home- sovelluksella ja saat ilmoitukset liikehavainnoista reaaliaikaisesti älypuhelimeesi.

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   

 • 39.00 
  Mitä ovat WOOX Zigbee-laitteet?
  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.
 • 39.00 
  WOOX R7050, älykäs vesivuototunnistin on pieni ja luotettava kodin vakooja, joka ilmoittaa, jos nestettä tippuu tai valuu pois paikasta, johon tunnistin on sijoitettu. Vesivuototunnistimen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön. R7050 vesivuototunnistin on helppo linkittää ohjainyksikköön, jolloin se on myös yhdistettävissä samassa verkossa toimiviin muihin WOOX älylaitteisiin.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   

 • 55.00 

  WOOX R7051 älykäs sireeni antaa sinulle hälytyksen, kun turvajärjestelmässäsi on jotain vialla. Yhdistä R7051 sireeni muihin WOOX turvalaitteisiin niin se antaa tarvittaessa hälytysäänen. Liike, savu, vesivuoto, huono ilmanlaatu, liian korkea lämpötila, SOS-painiketta painettu tai ovi avataan ilman lupaa? Kaikki nämä asiat ja paljon muuta voidaan asettaa hälytysäänen laukaisijaksi. Sireenin käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa
 • 39.00 
  WOOX R7052 älykäs SOS-painike on kumppanisi hätätilanteisiin. R7052 SOS-painike toimii langattomasti ja on helppo linkittää WOOX Home turvajärjestelmääsi. Kun painiketta painetaan, se aktivoi hälytyksen ja lähettää ilmoituksen puhelimeesi. Yhdistämällä sen WOOX R7051 sireeniin, saat halutessasi myös hälytysäänen kuulumaan. SOS-painike voidaan joko kiinnittää johonkin tai sitä voidaan pitää mukana paniikkitilanteita varalta, kotona tai toimistossa. Painikkeen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   
   

 • 27.90 

  WOOX R7053 älykästä, langatonta minikytkintä käytetään pääasiassa automaation luomiseen muiden WOOX-tuotteiden kanssa. Painamalla kytkintä voit esimerkiksi kytkeä WOOX älyvalaistuksen päälle tai luoda muita skenaarioita. WOOX R7053 kytkin on helppo sijoittaa lisäkytkimeksi mihin tahansa haluat, ilman suurempia seinään asennustöitä.

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

  Mitä ovat WOOX Zigbee-laitteet?

  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.

  Tietoa Zigbee:stä

  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.

 • 49.00 

  Puutarhasi kastelu ei unohdu enää koskaan, sillä WOOX Homen avulla hallitset tämänkin asian mistä ja milloin tahansa. WOOX-R7060 Smart Garden -kasteluohjaus ohjaa puutarhan ja nurmikon vesihuoltoa automaattisesti ja varmistaa samalla kasvien joustavan kastelun yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Säädä kasteluaika kätevästi älypuhelimella tai tabletilla WOOX Home -sovelluksen avulla. Toimiakseen R7060 kasteluohjaus tarvitsee Zigbee-ohjainyksikön WOOX-R7070 (myydään erikseen).

  Virransyöttö

  WOOX-R7060 vaatii toimiakseen 4 kpl AA-paristoja (sisältyy pakettiin). Paristojen käyttöikä on n. 6 kuukautta. Sinun ei tarvitse murehtia niiden kuntoa, sillä WOOX Home -sovellus ilmoittaa sinulle, kun paristojen virta on vähissä ja niiden vaihto on suotavaa.

  Liitäntä

  WOOX-R7060 asennetaan suoraan vesipisteeseen/hanaan. Se sopii 26,5 mm:n G 3/4″ ulkovesipisteen vakiotuloon. Mukana on myös ylimääräinen urospuolinen pikakiinnityssovitin 1/2″ pikakiinnitysliittimiin. Laitteeseen on myös mahdollista liittää 3/4″ urosliitin, mikä tarjoaa useita mahdollisuuksia liittää se haluamaasi vesilähtöön. Vedenpainealueen tulee olla 0,2 – 0,7 MPa.

  Ohjaa puutarhan kastelua

  WOOX-R7060 antaa sinulle mahdollisuuden kastella puutarhaasi milloin tahansa. Yhdistä WOOX Home -sovelluksessa R7060 Smart Garden-kasteluohjaus WOOX Zigbee -ohjainyksikköön. Kun yhteys on muodostettu ja R7060 on kytketty, voit käynnistää tai pysäyttää vesihanan. Voit tehdä tämän joko WOOX Home -sovelluksella tai itse R7060-laitteen manuaalisilla painikkeilla (vihreä tai punainen). Voit asettaa erilaisia kasteluaikatauluja, luoda automaatioita muiden WOOX Home -laitteiden kanssa ja ohjata sitä Google Assistantin ja Amazon Alexan ääniohjauksen avulla.

  Pakkaukseen sisältyy:

  1. Smart Garden -kasteluohjain x 1

  2. AA-paristo x 4

  3. 26,5 mm:n G 3/4 ”-sovitin x 1

  4. Monikielinen käyttöopas

 • 38.90 

  WOOX R7063 älykäs Zigbee valokytkin tuo lisämukavuutta WOOX valaistukseen kotona ja toimistossa. Voit asentaa WOOX R7063 kytkimen mihin tahansa standardin mukaiseen seinärasiaan ja hallita valaistusta mistä tahansa Woox home-sovelluksen avulla. Voit myös ajastaa kytkimen menemään automaattisesti päälle ja pois tai hallita sitä Amazon Alexa- tai Google Assistant- ääniohjauspalveluilla. Valokytkimen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.

  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Ääniohjaus – Toimii Amazon Alexa- (Echo ja echo Dot) ja Google Assistant- ääniohjauksella (Alexa- ja Google Home-laitteet hankittava erikseen)
  • Etäkäyttö – Hallinnoi älykästä valokytkintä mistä tahansa tabletilla tai älypuhelimella, ilmaisella Woox home-sovelluksella
  • Ajastus – Ajasta valokytkin tarvittaessa automaattiseti päälle ja pois
  • Poissa-tila – Kytke valaistus päälle ja pois eri kellonaikoina niin saat vaikutelman, että joku on kotona
 • 189.00 

  WOOX R7067 patteritermostaatti (Zigbee) on erittäin hyödyllinen ja fiksu ratkaisu valvomaan ja säätämään pattereiden lämpötiloja kotona ja toimistolla. Vankan laadun ja täydellisen tarvikepakkauksen ansiosta R7067 termostaatti sopii kaikkiin suosituimpiin eurooppalaisiin pattereihin. Yhdistä patteritermostaatit langattomaan R7070 ohjainyksikköön ja pääset nauttimaan WOOXin tarjoamista mahdollisuuksista ohjata lämpöpattereiden toimintaa.

  • Pakkaus sisältää Zigbee-ohjainyksikön ja kaksi patteritermostaattia
  • Yhteensopiva Danfoss RA, RAV, RAVL kanssa
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa
  • Säädä pattereita mistä ja milloin tahansa ilmaisella Woox home-sovelluksella

  WOOX R7067 sisältää:
  1. 2 kpl älykästä patteritermostaattia
  2. 4 kpl AA-paristoja
  3. Danfoss RA, RAV, RAVL adapterit (3 adapteria)
  4. Käyttöohjeen

 • 79.00 

  WOOX R7067 patteritermostaatti (Zigbee) on erittäin hyödyllinen ja fiksu ratkaisu valvomaan ja säätämään pattereiden lämpötiloja kotona ja toimistolla. Vankan laadun ja täydellisen tarvikepakkauksen ansiosta R7067 termostaatti sopii kaikkiin suosituimpiin eurooppalaisiin pattereihin. Yhdistä patteritermostaatti langattomaan R7070 ohjainyksikköön ja pääset nauttimaan WOOXin tarjoamista mahdollisuuksista ohjata lämpöpatterin toimintaa.

  • Pakkaus sisältää Zigbee-ohjainyksikön ja kaksi patteritermostaattia
  • Yhteensopiva Danfoss RA, RAV, RAVL kanssa
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa
  • Säädä patteria mistä ja milloin tahansa ilmaisella Woox home-sovelluksella
 • 45.00 

  WOOX R7070 langaton ohjainyksikkö (WiFi to Zigbee) toimii siltana/hubina WiFi-reitittimen ja Zigbee-pohjaisten WOOX-älytuotteiden välillä. R7070 ohjainyksikkö tukee jopa 50 WOOX Zigbee-laitetta. Laitevalikoimaan kuuluu mm. älylamppuja, älypistorasioita, valokytkin, sensoreita/tunnistimia, patteritermostaatti, jne. Kun yhdistät kotonasi R7070 ohjainyksikön 2.4GHz WiFi-reitittimeen, muodostuu oma Zigbee-verkko, johon voit lisätä kaikki WOOX-laitteesi toimimaan.

  MITÄ OVAT WOOX ZIGBEE-LAITTEET?

  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.

 • 169.00 

  WOOX R7072 Basic-valvontapaketilla saat käyttöösi peruslaitteet kotisi turvaamiseksi.
  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  1* R7046 älykäs Zigbee liiketunnistin 
  1* R7047 älykäs Zigbee ovi- ja ikkunasensori
  1* R4071 WiFi IP-kamera 1080p, sisäkäyttöön, käännettävällä jalalla

 • 289.00 
  WOOX R7073 Pro-valvontapaketilla varmistat täyden digitaalisen valvonnan omaisuudellesi. Paketti sisältää kattavan valikoiman WOOX Zigbee-laitteita edulliseen hintaan.

  • 8 suojaus-, havainnointi- ja hälytyslaitetta
  • Kaikki laitteet toimivat muiden WOOX Home-sarjan laitteiden kanssa
  • Kaikki laitteet toimivat Google Assistant- ja Amazon Alexa- ääniohjauksen kanssa

  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  1* R7046 älykäs Zigbee liiketunnistin
  1* R7049 älykäs Zigbee palovaroitin
  1* R7047 älykäs Zigbee ovi- ja ikkunasensori
  1* R7048 älykäs Zigbee kosteuden ja lämpötilan tunnistin
  1* R7051 älykäs Zigbee sireeni sisäkäyttöön
  1* R7052 älykäs Zigbee SOS-painike
  1* R7054 älykäs Zigbee kaukosäädin (Lataa kaukosäätimen käyttöohje täältä)
  Tiedä, mitä kotonasi tai toimistollasi tapahtuu. Valvonta tapahtuu omalla älypuhelimellasi, ilmaisella Woox home-sovelluksella! 
   
   
   
   

 • 139.00 

  Useimmissa asunnoissa tarvitaan useampi kuin yksi palovaroitin. WOOX R7074 palovaroitinpakkaus (Zigbee) sisältää kaksi älykästä palovaroitinta ja langattoman Zigbee-ohjainyksikön edulliseen hintaan.
  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  2* R7049 älykäs Zigbee palovaroitin
  Saat välittömät hälytykset puhelimeesi Woox home-sovelluksella tai voit yhdistää palovaroittimet WOOX R7051 sireeniin, jolloin kuulet myös sireenin hälytysäänen, kun savua on havaittu.

  MITÄ OVAT WOOX ZIGBEE-LAITTEET?

  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.
   

 • 35.90 

  WOOX-R7081 Zigbee-pohjainen tärinätunnistin suojaa omaisuuttasi yksinkertaisimmalla tavalla. Kun tärinää, kallistusta tai jonkun putoaminen havaitaan, WOOX-R7081 tärinätunnistin tekee hälytyksen lähettämällä ilmoituksen WOOX-sovelluksen kautta, tai jos olet luonut automaatioita, se laukaisee esimerkiksi WOOX-R7051 sireenin soimaan.

  Sopii monenlaisiin paikkoihin

  Tunnistin voidaan sijoittaa mihin tahansa, tarpeittesi mukaan suojaamaan kotiasi. Laite on kooltaan vain 40.1 x 40.1 x 10.9mm, joten se on kätevä asentaa jokaiseen paikkaan, missä vain valvontaa tarvitaan. R7081 on langaton laite, joka toimii CR2032-paristolla. Pariston käyttöikä normaalikäytössä on 1 vuosi. Kun pariston varaus alittaa tietyn tason (20% pakollinen ja sitä voi säätää sovelluksessa), sovellus lähettää käyttäjälle muistutuksen tulevasta pariston vaihdosta.

  Luo automaatioita muiden Woox-älylaitteiden kanssa

  WOOX-sovelluksella voit helposti asettaa automaatioita toisten WOOX- tai muiden Tuya-pohjaisten älylaitteiden kanssa ja luoda täydellisen älyjärjestelmän. Voit esimerkiksi automatisoida valot syttymään, kun tunnistin on havainnut tärinää.

 • 19.90 
  WOOX WiFi-ohjattava LED-älylamppu

  Ohjaa valaistusta missä tahansa oletkin

  Voit ohjata Woox-älylamppua langattomassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai lisälaitetta. Asennat älylampun yhtä helposti kuin tavallisen hehkulampun ja yhdistät sen hetkessä kotisi WiFi-verkkoon ilmaisella Woox Home -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit hallita valaistusta sekä älypuhelimella että tabletilla. Voit esimerkiksi säätää valaistuksen kirkkaustasoa, asettaa ajastuksia tai seurata vaikkapa energiankulutusta. Valaistuksen ohjaus onnistuu myös ääniohjauksella.

  Ääniohjaus

  Woox älylamppu toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella. Nimeä jokainen älylamppu erikseen, ja voit ohjata niitä äänikomennolla nimiä käyttäen. Voit myös luoda ryhmän kaikille älylaitteillesi ja ohjata niitä kaikkia yhdellä komennolla.

  Ei tarvetta lisälaitteille

  Woox älylamppu toimii minkä tahansa Wi-Fi-reitittimen kanssa (2.4GHz taajuusalueella) ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäohjaus

  Voit ohjata valaistusta etänä, missä ikinä oletkin. Voit helpottaa elämääsi älykkäillä ja käytännöllisillä keinoilla, esim. valot toivottavat sinut tervetulleeksi kotiin tai kytkeytyvät automaattisesti pois päältä kun poistut kotoa.

  Ajastustoiminto

  Ohjaa valot syttymään ennalta asetettuun aikaan niin, että valot ovat päällä kun tulet kotiin. Voit jopa asettaa valaistuksen päälle eri huoneisiin eri kellonaikoina tai asettaa sen sammumaan illalla pikkuhiljaa. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia jäikö joku valoista yöksi päälle.

  Ominaisuudet: 

   

  • Ääniohjaus (Alexa ja Google Home- laitteet myydään erikseen)
  • Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2.4GHz Wi-Fi-reitittimen kanssa
  • Ohjaa valaistusta mistä tahansa tabletilla tai älypuhelimella, ilmaisella Woox Home-sovelluksella
  • RGB-värivalinnat ja himmennettävä, pehmeä, lämmin valkoinen räätälöityyn valaistukseen
  • Ajastustoiminto
 • 19.90 
  WOOX WiFi-ohjattava LED-älylamppu

  Ohjaa valaistusta missä tahansa oletkin

  Voit ohjata Woox-älylamppua langattomassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai lisälaitetta. Asennat älylampun yhtä helposti kuin tavallisen hehkulampun ja yhdistät sen hetkessä kotisi WiFi-verkkoon ilmaisella Woox Home -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit hallita valaistusta sekä älypuhelimella että tabletilla. Voit esimerkiksi säätää valaistuksen kirkkaustasoa, asettaa ajastuksia tai seurata vaikkapa energiankulutusta. Valaistuksen ohjaus onnistuu myös ääniohjauksella.

  Ääniohjaus

  Woox älylamppu toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, joten voit ohjata laitteitasi myös ääniohjauksella. Nimeä jokainen älylamppu erikseen, ja voit ohjata niitä äänikomennolla nimiä käyttäen. Voit myös luoda ryhmän kaikille älylaitteillesi ja ohjata niitä kaikkia yhdellä komennolla.

  Ei tarvetta lisälaitteille

  Woox älylamppu toimii minkä tahansa Wi-Fi-reitittimen kanssa (2.4GHz taajuusalueella) ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäohjaus

  Voit ohjata valaistusta etänä, missä ikinä oletkin. Voit helpottaa elämääsi älykkäillä ja käytännöllisillä keinoilla, esim. valot toivottavat sinut tervetulleeksi kotiin tai kytkeytyvät automaattisesti pois päältä kun poistut kotoa.

  Ajastustoiminto

  Ohjaa valot syttymään ennalta asetettuun aikaan niin, että valot ovat päällä kun tulet kotiin. Voit jopa asettaa valaistuksen päälle eri huoneisiin eri kellonaikoina tai asettaa sen sammumaan illalla pikkuhiljaa. Näin sinun ei tarvitse enää huolehtia jäikö joku valoista yöksi päälle.

  Ominaisuudet:

  • Ääniohjaus (Alexa ja Google Home- laitteet myydään erikseen)
  • Ei lisälaitteiden tarvetta – toimii minkä tahansa 2.4GHz Wi-Fi-reitittimen kanssa
  • Ohjaa valaistusta mistä tahansa tabletilla tai älypuhelimella, ilmaisella Woox Home-sovelluksella
  • RGB-värivalinnat ja himmennettävä, pehmeä, lämmin valkoinen räätälöityyn valaistukseen
  • Ajastustoiminto
 • 29.70 

  Helppo ja vaivaton etäohjaus- ja ajastusmahdollisuus puhelimeen asennetun ilmaisen Woox home- sovelluksen avulla. Käyttö onnistuu myös ääniohjauksella, sillä laite on yhteensopiva sekä Amazon Alexan että Google Homen kanssa. Tämän älylampun käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.

 • 18.90 

  WOOX WiFi-ohjattava LED-filamenttilamppu.

  Filamenttilampuilla saadaan helposti aikaiseksi entisajan tunnelmaa ja valon sävy on luonnollinen. Aina ei ole tarkoituksenmukaista valaista kirkkaasti ja kylmästi, vaan usein valaistuksen sävyn onkin syytä olla luonnollisempi ja pehmeämpi, silmää miellyttävä ja tunnelmallinen.

  Filamenttilamppu koostuu vanhanaikaista hehkulamppua muistuttavasta lamppukuvusta, jonka sisällä on sauvamainen LED-elementti. Filamentit puolestaan ovat valolankoja, eli tässä tapauksessa LED-valolankoja. Filamenttilampun soveltuvuus valaisimeesi kannattaa varmistaa etukäteen (E27-kanta).

  Etäohjaus ja ajastus onnistuu helposti ja vaivattomasti WIFI:n ja puhelimeen asennetun WOOX Tuya appin avulla. Myös ääniohjaus on mahdollista, sillä laite on yhteensopiva sekä Amazon Alexan että Google Homen kanssa.

  Ominaisuudet:

  • Ohjaus Tuya smart WOOX appilla
  • Mahdollisuus myös ääniohjaukseen
  • Yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Homen kanssa

Tili
Hae
Ostoskori