Valikko Sulje

Älytuotteet – Smart Home tuotteet

Älytuotteet – Smart Home tuotteet

 • 48.90 

  Xiaomi Mi Band 4 – helppoa luettavuutta ja markkinoiden pisin akunkesto tutussa pienessä paketissa

  Neljännen sukupolven Xiaomi Mi Band 4-aktiivisuusranneke takaa sen, että saat treenivinkit suoraan ranteeseesi, seuraat edistymistäsi nyt 24/7 ja apunasi on markkinoiden suurin säädettävä AMOLED-kosketusnäytöltä ja jo käsitteeksi muodstunut Xiaomin-laitteille tuttu pitkä akunkesto – edelleen erittäin pienessä paketissa. Uusien ominaisuuksiensa ansiosta Xiaomi Mi Band 4 on nyt entistä kokonaisvaltaisempi treenikumppani, ja 5ATM vedenkestävyyden ansiosta se tukee nyt myös uimaharjoitteluasi. Edistymistäsi seuraat sekä näytöltä, että My FIT-sovelluksen välityksellä. Illan tullen voit säätää kellon älä häiritse tilaan ja yön aikana kello seuraa untasi, herättäen sinut taas uuteen treenipäivään. Ja jos treeni unohtuu, muistuttaa kello sinun kun on aika jälleen liikkua. Tärkeimmät ominaisuudet:
  • Suuri ja värikäs AMOLED-kosketusnäyttö
  • Askelmittari, kalorien kulutus, kuljettu matka, 24/7 sykemittaus ja sykealuevahti
  • 3-akselinen kiihtyvyysmittari ja gyroskooppi
  • 6 esiasetettua harjoitusohjelmaa sis. juoksu ulkona ja juoksumatolla, uinti, pyöräily, kävely. Tukee uimaharjoittelua, tunnistaa viisi eri uimatyyliä ja tallentaa 12 eri tietuetta sisältäen mm. uintitahdin. Rannekkeen vesitiiveys on 5 ATM
  • Älykkäät ilmoitukset ja hälytykset puhelimestasi, ja älä häiritse-toiminto
  • 20 päivän akunkesto*
  • Musiikinkuuntelu ja hallinta
 • 49.00 

  Ääniohjaus: Toimii Amazon Alexan (Echo ja Echo Dot) ja Google Voice Control Assistantin kanssa (Alexa-laite ja Google Home -laite myydään erikseen).

  Ei tarvitse erillistä hubia – toimii minkä tahansa 2,4 GHz: n Wi-Fi-reitittimen kanssa ilman erillistä keskitintä tai maksullista tilauspalvelua.

  Etäkäyttö: Voit hallita kodin laitteita mistä tahansa tabletin tai älypuhelimen avulla käyttämällä ilmaista Woox Home -sovellusta.

  Ajastukset: Laitteita voidaan ohjata koskettamalla tai ryhmittämällä käynnistymään asetetusta ajasta.

  Away Mode (Äänitila): Voit hallita älypuhelimen sovelluksella infrapuna- ja radiolaitteita (mm. digiboksia, TV:tä, ilmalämpöpumppua, verhoja, valoja)

 • 69.00 

  WOOX-R5113 liiketunnistimella varustettu älykäs valonheitin on ainutlaatuinen kumppani pihasi turvallisuuteen. Voit asentaa valonheittimen mihin tahansa seinään, autotalliin tai muuhun paikkaan pihalla. Kytke virtajohto pistorasiaan, yhdistä valonheitin WiFi-verkkoon ja ohjaa sen toimintaa älypuhelimella tai tabletilla, ilmaisella WOOX Home-sovelluksella.

  Säädettävä ja himmennettävä valaistus

  Valonheittimen 1600 lumenin valovirta mahdollistaa erittäin kirkkaan valaistuksen. Säätämällä kirkkautta WOOX Home-sovelluksessa, voit luoda ihanteellisen, juuri omien tarpeidesi mukaisen valaistuksen.

  Liiketunnistin

  Kun PIR-liiketunnistin havaitsee liikettä, LED-valonheittimen valo syttyy nopeasti. Jos liikettä ei ole, valo sammuu automaattisesti. Tämän lisäksi LED-valonheittimen voi säätää toimimaan monella eri tavalla; ON/OFF-tilassa, ajastuksella, erilaisilla automaatioilla tai ääniohjauksen avulla.

  Liikuteltava kiinnike

  WOOX-R5113 LED-valonheittimen liikuteltavan kiinnikkeen avulla voit helposti siirtää valon tiettyyn esineeseen/paikkaan. Voit myös kiinnittää LED-valonheittimen helposti seinälle. Kätevän kiinnikkeen ansiosta valonheitin on ihanteellinen näyteikkunoiden, näyttelytilojen, rakennusten ja tonttien valaistukseen, mutta se sopii myös mainiosti yleiseen ulkovalaistukseen.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  WOOX älykäs LED-valonheitin toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ääniohjaus

  R5111 tukee Amazon Alexan, Google Assistantin ja Sirin ääniohjausta.

  Helppo yhdistää verkkoon

  Valonheittimen WiFi-moduulin sisältämän Bluetoothin ansiosta älypuhelimesi WOOX Home-sovellus löytää laitteen nopeammin ja yhteys on vakaa. Tämä varmistaa parhaan käyttökokemuksen ja nopeamman yhteyden, kun lisäät valonheittimen WOOX Home-sovellukseen ja WiFi-verkkoon.

  Pakkaus sisältää:

  1. R5113 valonheitin liiketunnistimella
  2. Asennusruuvit
  3. Pikaopas

 • 59.00 

  Luo joulunaikaan upea tunnelma tällä 20 metriä pitkällä, 300 lumenin LED-valosarjalla, jossa on 8 esiasetettua valaistustilaa ja erilaisia kirkkausasetuksia. Voit valita valon sävyn erittäin kirkkaasta valkoisesta aina pehmeään ja romanttisen lämpimään valkoiseen. Valaistusta ohjaat kätevästi ilmaisella WOOX-sovelluksella tai Google Assistantin tai Amazon Alexan ääniohjauksella.

  Sisä- ja ulkokäyttöön

  WOOX-R5151 valosarja on suunniteltu ja valmistettu toimimaan sekä sisätiloissa että ulkona. Ripusta LED-valonauha joulukuuseen tai talon nurkalle luomaan tunnelmaa.

  8 esiasetettua valaistustilaa

  WOOX-R5151 valosarjassa on valittavissa 8 esiasetettua valaistustilaa:

  Combination
  Waves
  Sequential
  Slow Glow
  Chasing
  Flash
  Slow Fade
  Twinkle Flash
  Steady On

  Kirkkausasetukset

  Voit säätää jokaisen esiasetetun 8 valaistustilan kirkkautta. Kirkkaudensäädöllä voit valita erittäin kirkkaan valkoisen tai erittäin pehmeän ja lämpimän valkoisen valaistuksen. Näin saat ihanteellisen valaistuksen esim. joulukuuseen tai sopimaan muuhun kotisi sisustukseen.

  Musiikkitoiminto

  Voit ohjelmoida valosarjan vilkkumaan musiikin tahtiin.

  Ei lisälaitteiden tarvetta

  Woox valosarja toimii kotisi olemassa olevassa WiFi-verkossa ilman erillistä ohjainyksikköä tai maksullista tilauspalvelua.

  Ajastustoiminto

  Käytä energiaa säästävää ja ympäristöystävällistä ajastustoimintoa. LED-valosarjan voi ohjelmoida syttymään ja sammumaan haluttuina aikoina esimerkiksi päivä- tai viikkoajastuksina. Ajastus vähentää energiankulutustasi ja varmistaa, että jouluvalot ovat päällä juuri silloin kun haluat.

  Ääniohjaus

  WOOX jouluvalosarja toimii Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa, eli voit hallita valaistusta ääniohjauksella. Nimeä valosarja, ja voit antaa sille helposti äänikomentoja vain käyttämällä sen omaa nimeä. Voit myös luoda ryhmän älylaitteistasi ja ohjata niitä yhdellä komennolla.

 • 139.00 

  Tehokas 96cm korkea, WiFi-verkossa toimiva Woox R6084-tornituuletin. Wooxin tuulettimella saat aina täydellisen tuuletuksen haluamaasi tilaan. Voimakkaasta lempeään ilmavirtaan ja kaikkea siltä väliltä. Horisontaalisen oskillaatiotoiminnon ansiosta tuuletin tuo miellyttävän viileyden kaikkialle huoneeseen.

  4 tapaa ohjata

  R6084-tornituuletinta voi ohjata neljällä eri tavalla.

  WOOX Home-sovelluksella voit käyttää tuuletinta omassa WiFi-verkossasi ja ohjata sitä mistä tahansa. Voit pitää huoneen viileänä, vaikka et itse olisi paikalla.
  Ääniohjauksella, kun R6084-tuuletin on yhdistetty WOOX Home-sovellukseen. Saat sen helposti yhdistettyä Google Homen tai Amazon Alexan ääniohjausjärjestelmään, jolloin voit muuttaa asetuksia omalla äänelläsi.
  Kaukosäätimellä. Pakkaukseen sisältyy myös kaukosäädin, jolla voit ohjata tuuletinta perinteisesti, kun Woox Home-sovellusta tai ääniohjauslaitetta ei ole saatavilla.
  Painikkeilla. Tuulettimen päältä löytyy ohjauspainikkeet, joilla pystyt säätämään kaikkia tuulettimen omainuuksia; nopeutta, tilaa ja ajastusta.

  Oskillaatiotoiminto

  WOOX R6084-tornituulettimessa on 70 asteen horisontaalinen oskillaatiotoiminto, joka mahdollistaa ilmavirran laajemman leviämisen huoneeseen. Toiminto on erittäin hyödyllinen kuumina päivinä, kun haluat jäähdyttää koko olohuoneesi tai kun toimistossa työskentelee useampi työntekijä samassa tilassa.

  3 tuuletusnopeutta

  R6084-tornituulettimessa on kolme nopeustasoa; matala, keskitaso ja korkea. Voit muuttaa niitä kaikilla edellämainituilla ohjaustavoilla. Voit asettaa laitteeseen myös haluamasi lämpötilan, johon asti tuuletus toimii.

  3 ohjelmoitavaa tilaa

  WOOX tornituulettimeen voi asettaa kolme erilaista jäähdytysohjelmaa;
  Normal-tila on tasainen tuuletusohjelma, jolla saat huoneen nopeimmin jäähdytettyä.
  Natural-tilassa tuuletin jäähdyttää ympäristöä luonnollisimmalla tavalla. Energiaa säästävästi, mutta silti tehokkaasti.
  Sleep- ja Child-tilat ovat hitaita tuuletusohjelmia, jolloin laitteen melutaso on alimmalla tasolla ja jäähdytys on vain lempeä tuulenvire.

  Pakkaus sisältää:

  1. R6084 tornituuletin ja virtajohto
  2. IR-kaukosäädin
  3. Pikaopas

 • 39.00 

  R7046 on älykäs liiketunnistin, joka havaitsee, jos joku liikkuu kotonasi tai toimistollasi.
  Liiketunnistimen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön. R7046 liiketunnistin on helppo linkittää ohjainyksikköön, jolloin se on myös yhdistettävissä samassa verkossa toimiviin muihin WOOX älylaitteisiin.
  Voit esimerkiksi asettaa sen toimimaan yhdessä WOOX älyvalaistuksen kanssa niin, että yksi tai useampi lamppu syttyy, kun tunnistin havaitsee liikettä. Voit asettaa liiketunnistuksen päälle Woox home- sovelluksella ja saat ilmoitukset liikehavainnoista reaaliaikaisesti älypuhelimeesi.

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   

 • 39.00 
  Mitä ovat WOOX Zigbee-laitteet?
  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.
 • 39.00 
  WOOX R7050, älykäs vesivuototunnistin on pieni ja luotettava kodin vakooja, joka ilmoittaa, jos nestettä tippuu tai valuu pois paikasta, johon tunnistin on sijoitettu. Vesivuototunnistimen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön. R7050 vesivuototunnistin on helppo linkittää ohjainyksikköön, jolloin se on myös yhdistettävissä samassa verkossa toimiviin muihin WOOX älylaitteisiin.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   

 • 55.00 

  WOOX R7051 älykäs sireeni antaa sinulle hälytyksen, kun turvajärjestelmässäsi on jotain vialla. Yhdistä R7051 sireeni muihin WOOX turvalaitteisiin niin se antaa tarvittaessa hälytysäänen. Liike, savu, vesivuoto, huono ilmanlaatu, liian korkea lämpötila, SOS-painiketta painettu tai ovi avataan ilman lupaa? Kaikki nämä asiat ja paljon muuta voidaan asettaa hälytysäänen laukaisijaksi. Sireenin käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa
 • 39.00 
  WOOX R7052 älykäs SOS-painike on kumppanisi hätätilanteisiin. R7052 SOS-painike toimii langattomasti ja on helppo linkittää WOOX Home turvajärjestelmääsi. Kun painiketta painetaan, se aktivoi hälytyksen ja lähettää ilmoituksen puhelimeesi. Yhdistämällä sen WOOX R7051 sireeniin, saat halutessasi myös hälytysäänen kuulumaan. SOS-painike voidaan joko kiinnittää johonkin tai sitä voidaan pitää mukana paniikkitilanteita varalta, kotona tai toimistossa. Painikkeen käyttöä varten tarvitset myös R7070 Zigbee-ohjainyksikön.
   

  • Kuuluu WOOX Zigbee-tuoteperheeseen
  • Tarvitset WOOX Zigbee-ohjainyksikön laitteen käyttöä varten
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa

   
   

 • 49.00 

  Puutarhasi kastelu ei unohdu enää koskaan, sillä WOOX Homen avulla hallitset tämänkin asian mistä ja milloin tahansa. WOOX-R7060 Smart Garden -kasteluohjaus ohjaa puutarhan ja nurmikon vesihuoltoa automaattisesti ja varmistaa samalla kasvien joustavan kastelun yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Säädä kasteluaika kätevästi älypuhelimella tai tabletilla WOOX Home -sovelluksen avulla. Toimiakseen R7060 kasteluohjaus tarvitsee Zigbee-ohjainyksikön WOOX-R7070 (myydään erikseen).

  Virransyöttö

  WOOX-R7060 vaatii toimiakseen 4 kpl AA-paristoja (sisältyy pakettiin). Paristojen käyttöikä on n. 6 kuukautta. Sinun ei tarvitse murehtia niiden kuntoa, sillä WOOX Home -sovellus ilmoittaa sinulle, kun paristojen virta on vähissä ja niiden vaihto on suotavaa.

  Liitäntä

  WOOX-R7060 asennetaan suoraan vesipisteeseen/hanaan. Se sopii 26,5 mm:n G 3/4″ ulkovesipisteen vakiotuloon. Mukana on myös ylimääräinen urospuolinen pikakiinnityssovitin 1/2″ pikakiinnitysliittimiin. Laitteeseen on myös mahdollista liittää 3/4″ urosliitin, mikä tarjoaa useita mahdollisuuksia liittää se haluamaasi vesilähtöön. Vedenpainealueen tulee olla 0,2 – 0,7 MPa.

  Ohjaa puutarhan kastelua

  WOOX-R7060 antaa sinulle mahdollisuuden kastella puutarhaasi milloin tahansa. Yhdistä WOOX Home -sovelluksessa R7060 Smart Garden-kasteluohjaus WOOX Zigbee -ohjainyksikköön. Kun yhteys on muodostettu ja R7060 on kytketty, voit käynnistää tai pysäyttää vesihanan. Voit tehdä tämän joko WOOX Home -sovelluksella tai itse R7060-laitteen manuaalisilla painikkeilla (vihreä tai punainen). Voit asettaa erilaisia kasteluaikatauluja, luoda automaatioita muiden WOOX Home -laitteiden kanssa ja ohjata sitä Google Assistantin ja Amazon Alexan ääniohjauksen avulla.

  Pakkaukseen sisältyy:

  1. Smart Garden -kasteluohjain x 1

  2. AA-paristo x 4

  3. 26,5 mm:n G 3/4 ”-sovitin x 1

  4. Monikielinen käyttöopas

 • 295.00 

  WOOX R7067 patteritermostaatti (Zigbee) on erittäin hyödyllinen ja fiksu ratkaisu valvomaan ja säätämään pattereiden lämpötiloja kotona ja toimistolla. Vankan laadun ja täydellisen tarvikepakkauksen ansiosta R7067 termostaatti sopii kaikkiin suosituimpiin eurooppalaisiin pattereihin. Yhdistä patteritermostaatit langattomaan R7070 ohjainyksikköön ja pääset nauttimaan WOOXin tarjoamista mahdollisuuksista ohjata lämpöpattereiden toimintaa.

  • Pakkaus sisältää Zigbee-ohjainyksikön ja kaksi patteritermostaattia
  • Yhteensopiva Danfoss RA, RAV, RAVL kanssa
  • Toimii kaikkien WOOX älylaitteiden kanssa
  • Toimii Amazon Alexa- ja Google Assistant-ääniohjauksen kanssa
  • Säädä pattereita mistä ja milloin tahansa ilmaisella Woox home-sovelluksella

  WOOX R7067 sisältää:
  1. 2 kpl älykästä patteritermostaattia
  2. 4 kpl AA-paristoja
  3. Danfoss RA, RAV, RAVL adapterit (3 adapteria)
  4. Käyttöohjeen

 • 45.00 

  WOOX R7070 langaton ohjainyksikkö (WiFi to Zigbee) toimii siltana/hubina WiFi-reitittimen ja Zigbee-pohjaisten WOOX-älytuotteiden välillä. R7070 ohjainyksikkö tukee jopa 50 WOOX Zigbee-laitetta. Laitevalikoimaan kuuluu mm. älylamppuja, älypistorasioita, valokytkin, sensoreita/tunnistimia, patteritermostaatti, jne. Kun yhdistät kotonasi R7070 ohjainyksikön 2.4GHz WiFi-reitittimeen, muodostuu oma Zigbee-verkko, johon voit lisätä kaikki WOOX-laitteesi toimimaan.

  MITÄ OVAT WOOX ZIGBEE-LAITTEET?

  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.

 • 169.00 

  WOOX R7072 Basic-valvontapaketilla saat käyttöösi peruslaitteet kotisi turvaamiseksi.
  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  1* R7046 älykäs Zigbee liiketunnistin 
  1* R7047 älykäs Zigbee ovi- ja ikkunasensori
  1* R4071 WiFi IP-kamera 1080p, sisäkäyttöön, käännettävällä jalalla

 • 289.00 
  WOOX R7073 Pro-valvontapaketilla varmistat täyden digitaalisen valvonnan omaisuudellesi. Paketti sisältää kattavan valikoiman WOOX Zigbee-laitteita edulliseen hintaan.

  • 8 suojaus-, havainnointi- ja hälytyslaitetta
  • Kaikki laitteet toimivat muiden WOOX Home-sarjan laitteiden kanssa
  • Kaikki laitteet toimivat Google Assistant- ja Amazon Alexa- ääniohjauksen kanssa

  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  1* R7046 älykäs Zigbee liiketunnistin
  1* R7049 älykäs Zigbee palovaroitin
  1* R7047 älykäs Zigbee ovi- ja ikkunasensori
  1* R7048 älykäs Zigbee kosteuden ja lämpötilan tunnistin
  1* R7051 älykäs Zigbee sireeni sisäkäyttöön
  1* R7052 älykäs Zigbee SOS-painike
  1* R7054 älykäs Zigbee kaukosäädin (Lataa kaukosäätimen käyttöohje täältä)
  Tiedä, mitä kotonasi tai toimistollasi tapahtuu. Valvonta tapahtuu omalla älypuhelimellasi, ilmaisella Woox home-sovelluksella! 
   
   
   
   

 • 139.00 

  Useimmissa asunnoissa tarvitaan useampi kuin yksi palovaroitin. WOOX R7074 palovaroitinpakkaus (Zigbee) sisältää kaksi älykästä palovaroitinta ja langattoman Zigbee-ohjainyksikön edulliseen hintaan.
  Paketti sisältää:
  1* R7070 langaton Zigbee-ohjainyksikkö
  2* R7049 älykäs Zigbee palovaroitin
  Saat välittömät hälytykset puhelimeesi Woox home-sovelluksella tai voit yhdistää palovaroittimet WOOX R7051 sireeniin, jolloin kuulet myös sireenin hälytysäänen, kun savua on havaittu.

  MITÄ OVAT WOOX ZIGBEE-LAITTEET?

  Toimintansa alusta saakka on WOOX toimittanut yksinomaan 2,4 GHz:n WiFi-laitteita, jotka ovat yhteydessä suoraan kotisi WiFi-reitittimeen. Turvalaitteiden kuten anturien tai ovenlukkojen kasvavan kysynnän myötä, WOOX on kehittänyt oman Zigbee-laitteistovalikoiman. Ne toimivat ja kommunikoivat WOOX Home -sovelluksessa yhdessä jo olemassa olevien WiFi-laitteidesi kanssa. Ainoa ero on, että Zigbee-laitteet vaativat siihen yhdistettävän WOOX Zigbee -ohjainyksikön. WOOX Zigbee -laitteet takaavat työskentelyn henkilökohtaisessa Zigbee-verkossa. Nopeaa, vakaata ja turvallista.
  Tietoa Zigbee:stä
  Zigbee on langaton tietoliikenneprotokolla, jota käytetään useissa nykykodin älylaitteissa. Pienitehoisena se soveltuu mainiosti erilaisten kodin laitteiden langattomaan ohjaukseen ja tilatietojen välittämiseen.
   

Tili
Hae
Ostoskori